Autokopen.nl
Nieuwsbrief van zaterdag
4 april 2020
 
 
 
   
 
 
 
Hippe stadsauto's, bereikbaar voor iedereen
Dit zijn de leukste kleine tweedehands auto’s
 
 
Aankooptip
Nederland is een land van kleine auto's. Elke straat staat vol met stadsauto's als de Volkswagen Up en Toyota Aygo. De voordelen zijn evident: ze zijn zuinig, betaalbaar en wendbaar. Bovendien worden stadsauto's steeds volwassener, waardoor ze ook comfort bieden op langere afstanden. Wij gaan op zoek naar de leukste, tweedehands kleine auto's. Je kunt al voor weinig geld in een hippe stadsauto rijden.
 
 
 
 
 
 
 
Voor jou uitgelicht
 
 
 
BMW 418i Gran Coupé
High Executive
Deze bomvolle BMW 4 Serie Gran Coupé heeft een kilometerstand van slechts 39.778 (met tellerrapport) en komt uit 2019. De uitrusting van deze fraaie vierdeurs coupé omvat onder meer een M-sportpakket, leren bekleding, een uitgebreid navigatiesysteem, head-up display en led-koplampen. Onder de motorkap ligt een zuinige, 136 pk sterke turbomotor.
Nu voor € 32.895,-
Locatie icon
Opel Astra
1.4 Dynamic
In Wijchen staat deze mooie Opel Astra van de laatste generatie, uitgevoerd met 150 pk sterke turbomotor. De zeer mooi uitgeruste auto komt uit 2016 en is voorzien van onder meer parkeersensoren, fraaie lichtmetalen wielen, cruise control, airco met climate control, rijstrooksensor en nog veel meer. De Astra heeft slechts 23.584 kilometer gereden en dus zo goed als nieuw.
Nu voor € 19.900,-
Locatie icon
 
 
 
 
Van de redactie
 
 
Mazda komt met 100th Anniversary Special Edition van CX-30
Speciale kleuren en logo’s
3 april 2020 - Mazda bestaat dit jaar 100 jaar en viert dat met de 100th Anniversary Special Edition. Deze speciale uitvoering komt er in eerste instantie van de CX-30 en later ook van andere modellen. Lees meer
 
 
 
 
 
Voordeel in de showroom
 
 
 
Skoda Kamiq en Karoq privélease
Goedkope private lease voorraadmodellen
Kies een Skoda Kamiq of Karoq uit voorraad en je mag 'em private leasen tegen een voordelig tarief. Alles wordt voor je geregeld en je kunt snel rijden. Lees meer
 
 
   
 
 
 
Volg Autokopen.nl op:
Autokopen.nl Facebook Autokopen.nl Twitter Autokopen.nl Instragram Autokopen.nl YouTube