Autokopen.nl
Nieuwsbrief van woensdag
2 december 2020
 
 
 
   
 
 
 
De veelzijdige, compacte SUV in vier highlights
Jeep Renegade voor werk, gezin en al je avonturen
 
 
Aankooptip
Er zijn auto's die er gewoon uitspringen. De Jeep Renegade is zo'n model. De compacte SUV heeft de looks, het gebruiksgemak en de nieuwste techniek voor jou als ondernemende autorijder. En dat tegen een betaalbare prijs.
 
 
 
 
 
 
 
Voor jou uitgelicht
 
 
 
Hyundai i10
i-Motion Go!
Keurige stadsauto uit 2016; de 30.182 gereden kilometers zijn logisch verklaarbaar. Uitgevoerd met witte lak, extra getinte ramen achter en een lederen stuurwiel en versnellingspook. De auto heeft elektrisch verstel- en verwarmbare buitenspiegels (gespoten in de carrosseriekleur), automatische dimlichten, cruise control, navigatiesysteem, radio-cd/mp3 en een bandenspanningscontrolesysteem.
Nu voor € 8.850,-
Locatie icon
Honda Jazz
1.5 e:HEV Executive
De nieuwe Honda Jazz, ruimer dan voorheen en hybride aangedreven. Dit exemplaar (1,5 liter, 107 pk, eCVT-automaat) heeft metallic lak, lichtmetalen wielen, getint glas, regensensor, dodehoekdetectie, grootlichtassistent, file-assistent, verkeersbord-detectie, een multifunctioneel stuurwiel, parkeersensor, cruise control, DAB digitale radio-ontvangst, een audiosysteem, hill hold-functie etc.
Nu voor € 27.001,-
Locatie icon
 
 
 
 
Van de redactie
 
 
Toyota Aygo is Occasion van het Jaar 2020
Consumenten willen beleving en zekerheid
30 november 2020 - De Toyota Aygo is uitgeroepen tot Occasion van het Jaar 2020. Bijzonder is dat de vakjury zoek- en aankoopcriteria van consumenten gebruikte om tot de winnaar de komen. Lees meer
 
 
 
 
 
Voordeel in de showroom
 
 
 
Nissan Leaf private lease upgrade
Voor slechts 40 euro meer een groter accupack
Tijdelijk lease je de Nissan Leaf privé al vanaf 359 euro per maand. Nog beter is dat je voor slechts 40 euro per maand een upgrade krijgen kunt van de uitvoering met 40 kWh-batterij naar 62 kWh-accu. Lees meer
 
 
   
 
 
 
Volg Autokopen.nl op:
Autokopen.nl Facebook Autokopen.nl Twitter Autokopen.nl Instragram Autokopen.nl YouTube