Autokopen.nl
Nieuwsbrief van zaterdag
28 maart 2020
 
 
 
   
 
 
 
Vijf tweedehands hybrides die je misschien al was vergeten
Hybride auto kopen? Denk ook eens aan deze modellen
 
 
Aankooptip
Bij een hybride auto denk je misschien meteen aan een Toyota of Lexus. Of aan de stekkermodellen van Volkswagen en Volvo. Maar dat zijn nog maar een paar van de opties als je op zoek bent naar een gebruikte hybride auto. In de afgelopen jaren zijn er vele hybrides op de markt gekomen. Sommige daarvan was je misschien alweer vergeten en daarom hebben we vijf hybridemodellen geselecteerd waar je niet direct aan zou denken bij de aanschaf van een tweedehands hybride auto.
 
 
 
 
 
 
 
Voor jou uitgelicht
 
 
 
Peugeot 2008
1.6 VTi Allure
Deze mooi uitgevoerde Peugeot 2008 draagt een chique, grijs-bruine kleur. De kilometerstand is slechts 44.303 en de auto komt uit 2014. Onder de motorkap ligt een 120 pk sterke benzinemotor. De uitrusting omvat onder meer een navigatiesysteem, cruise control, half-leren bekleding, parkeersensoren en airco met climate control.
Nu voor € 13.495,-
Locatie icon
Volkswagen Tiguan
2.0 TDI
In Losser staat deze mooie en stoere Volkswagen Tiguan, uitgevoerd met 177 pk sterke dieselmotor. De zeer complete auto komt uit 2014 en is voorzien van onder meer een navigatiesysteem, panoramadak, leren bekleding, elektrisch verstelbare stoel, xenonverlichting, cruise control en meer. De kilometerstand is 123.833.
Nu voor € 19.900,-
Locatie icon
 
 
 
 
Van de redactie
 
 
Hyundai opent deuren nieuwe i20
Eerste interieurfoto’s van nieuw model
27 maart 2020 - Hoe de nieuwe Hyundai i20 er aan de buitenkant uitziet weten we al, maar nu geeft het merk ook de eerste interieurfoto’s vrij. Grote beeldschermen en een strakke vormgeving definiëren het nieuwe dashboard. Lees meer
 
 
 
 
 
Voordeel in de showroom
 
 
 
Opel Bedrijfswagens Voorraadactie
Kortingen van meer dan 5.000 euro
Opel verkoopt zijn voorraad bedrijfswagens uit. Voorraadmodellen van de Combo, Vivaro en Movano worden met grote kortingen verkocht. Lees meer
 
 
   
 
 
 
Lees ook op Autokopen.nl
 
 
 
 
Prijzen vernieuwde Suzuki Ignis vanaf 16.750 euro
 
 
 
 
 
 
 
Volg Autokopen.nl op:
Autokopen.nl Facebook Autokopen.nl Twitter Autokopen.nl Instragram Autokopen.nl YouTube