Autokopen.nl
Nieuwsbrief van woensdag
23 september 2020
 
 
 
   
 
 
 
Vanaf 26.299 euro, elektrische Mokka-e vanaf 35.399 euro
Opel Mokka compleet nieuw
 
 
Nieuws
Opel presenteert de nieuwe Mokka, die geheel vanaf de tekentafel opnieuw is ontworpen. Voortaan is er ook de geheel elektrische variant Mokka-e. Diverse prijzen zijn al bekend, net als natuurlijk de specificaties.
 
 
 
 
 
 
 
Voor jou uitgelicht
 
 
 
Smart Forfour
Electric Drive Business Solution
Deze elektrische vierzitter van Smart stamt uit 2018, 41.998 km mee gereden. De zakenuitvoering is voorzien van automaat, metallic lak, lichtmetalen wielen, boordcomputer, multimedia, audiosysteem, cruise control, Hill Hold-functie, Isofix-bevestiging en alarm. Inclusief 6 maanden Bovag-garantie, optioneel Vakgarant verkrijgbaar. Komt in aanmerking voor fiscale voordelen.
Nu voor € 13.900,-
Locatie icon
Jaguar XJ
XJ6 (158 pk)
Stijlvolle youngtimer uit 1983, waarmee je als ZZP'er of zakelijk rijder tegen lage bijtelling rijden kunt. Valt tevens onder de youngtimer-regeling mrb. De 3,4 liter benzineauto is gekoppeld aan een automaat. De grijs gespoten sportsedan heeft centrale deurvergrendeling, elektrisch bedienbare ramen in het voorportier, stuurbekrachtiging en een audiosysteem. 159.416 km op de teller.
Nu voor € 5.035,-
Locatie icon
 
 
 
 
Van de redactie
 
 
Toyota Yaris scoort vijf sterren in botsproef
Yaris presteert ook goed in nieuwe testonderdelen
17 september 2020 - De geheel nieuwe Toyota Yaris heeft alle vijf sterren behaald in de crashtest van veiligheidsinstituut EuroNCAP, ook al zijn de eisen van de botsproef zwaarder en uitgebreider geworden. Lees meer
 
 
 
 
 
Voordeel in de showroom
 
 
 
Alfa Romeo voorraad uitverkoop
Duizenden euro's voordeel op Stelvio en Giulia
Alfa Romeo doet voorraadmodellen van de Stelvio en Giulia in de uitverkoop. Ten opzichte van nieuwe modellen ben je tot liefst 6.200 euro voordeliger uit. Lees meer
 
 
   
 
 
 
Lees ook op Autokopen.nl
 
 
 
 
Kentekenbewijs of tenaamstellingscode: 'Betaal niet onnodig', zegt RDW
 
 
 
 
 
 
 
Volg Autokopen.nl op:
Autokopen.nl Facebook Autokopen.nl Twitter Autokopen.nl Instragram Autokopen.nl YouTube