Video's

 1. Subtiele update Jaguar F-Type

  Video 10 januari 2017

  Jaguar heeft zijn sportieve topmodel F-Type van een subtiele update voorzien. De sportwagen krijgt onder meer full led-koplampen en een nieuwe voorbumper aangemeten.

  Bekijk video
  Tags: jaguar f-type
 2. De nieuwe Mercedes-Benz GLA

  Video 9 januari 2017

  Mercedes-Benz had een 'fitness-programma' aangekondigd voor z'n compacte SUV en vandaag wordt op de autoshow van Detroit onthuld hoe gespierd de GLA-Klasse is geworden.

  Bekijk video
  Tags: mercedes-benz gla
 3. Mercedes-Benz E-Klasse Coupé

  Nu officieel

  Video 14 december 2016

  Mercedes-Benz onthult na de Limousine en Estate nu de nieuwe E-Klasse Coupé. De nieuwe E-Klasse Coupé komt in het voorjaar naar Nederland, de prijzen zijn nog niet bekend.

  Bekijk video
 4. Jaguar XKSS 2016

  'The World’s First Supercar'

  Video 21 november 2016

  Jaguar heeft een pre-productiemodel onthuld van de XKSS. Volgend jaar worden negen exemplaren gebouwd. Dat gebeurt op basis van de originele specificaties uit de jaren '50.

  Bekijk video
  Tags: jaguar
 5. Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio

  Video 17 november 2016

  Alfa Romeo zet met de Stelvio direct een statement neer. Het nieuwe model wordt eerst getoond in Quadrifoglio-trim, met 510 pk sterke 2,9 V6 turbomotor. De Stelvio wil de meest sportieve auto in zijn segment zijn en de Quadrifoglio-uitvoering is dat zonder meer.

  Bekijk video
 6. Mercedes-Maybach S 650 Cabriolet

  Nóg exclusiever

  Video 16 november 2016

  Mercedes-Maybach heeft de S-Klasse Cabriolet aangekleed. De S 650 Cabriolet wordt in een oplage van 300 stuks gebouwd en is daarmee ook letterlijk een exclusieve auto. Onder de lange motorkap ligt een 6.0 V12-motor, die een vermogen levert van 630 pk.

  Bekijk video
 7. De nieuwe Audi A5 Cabriolet

  Video 4 november 2016

  Hoewel het cabrioseizoen wel zo’n beetje voorbij is, onthult Audi toch de nieuwe A5 Cabriolet. Het merk is namelijk precies op tijd voor het voorjaar van 2017, want dan komt de auto naar Nederland.

  Bekijk video
  Tags: audi a5 cabriolet
 8. De nieuwe BMW 5 Serie

  Vanaf februari in de showroom

  Video 13 oktober 2016

  BMW heeft de nieuwe generatie 5 Serie onthuld. Met nieuwe zelfrijdende functies, 100 kilogram minder gewicht en de nieuwste infotainmentmogelijkheden wil BMW weer voorop lopen in het hoge, zakelijke segment.

  Bekijk video
  Tags: bmw 5 serie
 9. Mercedes-Benz E-Klasse All-Terrain

  Video 23 september 2016

  Men neme een Mercedes-Benz E-Klasse Estate, zorgt voor een grotere bodemvrijheid, forse wielen en standaard vierwielaandrijving en voilà, de Mercedes E-Klasse All-Terrain is geboren.

  Bekijk video
 10. Mercedes-AMG GT Roadster

  Video 19 september 2016

  Mercedes-Benz onthult de open variant van de AMG GT. Die komt in twee smaken: als 'gewone' GT Roadster en als GT C Roadster met performancetechniek uit de GT R.

  Bekijk video
  Tags: mercedes-benz amg gt amg