Video's

 1. Peugeot i-Cockpit 2.0: zo werkt het

  Video 22 oktober 2018

  Met een digitaal instrumentarium en handige sneltoetsen is Peugeots futuristische i-Cockpit een stuk gebruiksvriendelijker geworden, terwijl de functionaliteit is uitgebreid. In deze video zie je de plussen én de minnen.

  Bekijk video
  Tags: peugeot 3008 508 5008
 2. Hyundai Kona Electric, haalt 'ie echt 482 km?

  Video 28 september 2018

  Met de Hyundai Kona Electric ondernemen we geen roadtrip waarin we de batterij helemaal leeg rijden. De reden: deze auto is zó efficiënt en heeft zo'n grote accu dat we daarvoor niet voldoende tijd hebben. Desondanks doen we een interessante constatering...

  Bekijk video
  Tags: hyundai kona
 3. Fiat 500X FireFly Turbo 1.0

  Video 22 september 2018

  Fiat geeft de 500X een update voor 2019. Je kunt 'm herkennen aan zijn nieuwe lichtunits en bumpers, maar er veranderde meer. Zo heeft hij nu de beschikking over een nieuwe driecilinder en viercilinder benzinemotor met 120 of 150 pk. Redacteur Elco vliegt naar Turijn voor een eerste rijtest met de 1.0 Turbo in Cross-uitvoering. Inmiddels staat de auto ook bij de dealer.

  Bekijk video
  Tags: fiat 500x
 4. Toyota Yaris GRMN - Wát een beleving

  Video 14 september 2018

  Testredacteur Elco rijdt met de Toyota Yaris GRMN en vertelt je alles over de rijbeleving. Samenvatting: spectaculair!

  Bekijk video
  Tags: toyota yaris
 5. Test: Ford Ka+ met nieuwe driecilinder

  Video 11 september 2018

  In 1996 gaf Ford ons een compacte, hippe auto die veel harten wist te veroveren. Door een combinatie van opvallende looks en goede rij-eigenschappen werd zijn naam, Ka, al snel een begrip. De tweede generatie Ka is compacter en moderner en de derde Ka werd flink pragmatischer. Zo’n twee jaar na introductie geeft Ford hem een nieuwe motor en een frisse uitstraling. Als eerste in Nederland stapt testredacteur Elco van der Meer in de faceliftversie, op zoek naar nieuwe plusjes.

  Bekijk video
  Tags: ford ka+
 6. Review Lexus RX 450hL

  Wat voegen 11 cm en 2 zitplaatsen toe?

  Video 25 augustus 2018

  Een Lexus met zeven zitplaatsen? Dat was in Europa nog niet mogelijk. Tot nu, want de bekende RX 450h werd 11 centimeter langer en meet daardoor precies 5 meter. In de kofferbak kun je twee extra zitplaatsen uitklappen. Wat dat toevoegt aan deze opvallend zuinige hybride SUV? Dat zie je in deze rijtest.

  Bekijk video
  Tags: lexus rx
 7. Review DS 7 Crossback - Autokopen.nl

  Video 5 juli 2018

  Na een eerdere korte kennismaking rijdt testredacteur Elco van der Meer een week met de DS 7 Crossback. In deze video ontdek je de plussen, maar ook de minnen van deze ambitieuze Fransoos.

  Bekijk video
  Tags: ds ds 7 crossback
 8. Test: de nieuwe Nissan Leaf, hoe ver kom je op een lading?

  Video 22 juni 2018

  Met een groter accupakket, meer vermogen en diverse innovaties aan boord vraagt de nieuwe Nissan Leaf om een uitgebreide video-review. Rijden maar!

  Bekijk video
  Tags: nissan leaf
 9. Rij-impressie Lexus LC 500

  Video 25 mei 2018

  Het geluid van de Lexus LC 500 is van de grootste klasse. Geen turbo’s die zijn tonen filteren, maar het gejubel van vrijelijk kunnen in- en uitademen is jouw deel. In deze video beleef je waartoe de LC 500 in staat is. Nouja. Een beetje dan.

  Bekijk video
  Tags: lexus lc
 10. Review Skoda Karoq 1.5 TSI DSG-7

  Video 19 april 2018

  In deze video-review neemt redacteur Elco je mee in Skoda's nieuwe SUV, de Karoq!

  Bekijk video
  Tags: skoda karoq