Mijn Autokopen.nl

Video's Audi Quattro

 1. Audi A4 Avant Allroad Quattro

  Video 28 oktober 2011

  Ook de Allroad Quattro is meegenomen in de facelift van de Audi A4. De A4 is over de gehele linie iets goedkoper geworden maar de basisversies zijn verdwenen waardoor de instapprijs wel iets hoger is. De auto staat in februari in de showroom en is te bestellen vanaf medio november.

  Bekijk video
  Tags: audi a4 allroad quattro
 2. Audi A1 Clubsport Quattro

  Video 14 juni 2011

  Maak kennis met de A1 Clubsport Quattro: 503 pk, vierwielaandrijving en een monsterlijke uitdossing. De speciale A1 is een one-off voor het jaarlijkse Volkswagen-feestje Wörtherseetour in Oostenrijk. Aan boord heeft de A1 de bekende 2,5 liter vijfcilinder turbomotor maar dan opgevoerd tot 503 pk waarmee de 100 km/u in 3,7 seconden is bereikt.

  Bekijk video
  Tags: audi a1 quattro clubsport wörthersee
 3. Audi - Fasznation Quattro

  Video 17 januari 2011

  Audi organiseerde in de Canadese sneeuw het evenement Faszination Quattro. Deze trailer laat zien welke modellen er hun opwachting maken.

  Bekijk video
  Tags: audi quattro
 4. Audi Quattro Concept

  Video 15 oktober 2010

  Audi denkt na over een productieversie van de Quattro conceptcar die het merk op de autosalon van Parijs laat zien. De Duitsers bouwen, als de auto in productie gaat, slechts een kleine oplage. De Quattro Concept gebruikt het onderstel van de Audi RS5 en heeft een body van koolstofvezel en aluminium. De 2,5 liter turbomotor produceert in de concept 408 pk.

  Bekijk video
  Tags: audi quattro Concept parijs
 5. Parijs 2010: Audi A7 Sportback

  Video 1 oktober 2010

  Audi laat op de autosalon van Parijs de gloednieuwe A7, de nostalgische Quattro Concept en de futuristische eTron Spyder zien. Verleden, heden en toekomst gaan hand in hand op de Audi-stand in Parijs.

  Bekijk video
  Tags: audi a7 sportback quattro parijs sportback