Mijn Autokopen.nl

Video's BMW X1

 1. De nieuwe BMW X1

  In oktober bij de dealers

  Video 3 juni 2015

  BMW onthult de nieuwe X1! De auto staat op een nieuw onderstel, namelijk dat van de 2 Serie Active Tourer. De nieuwe X1 verschijnt in oktober bij de dealers. De prijzen worden later bekend gemaakt.

  Bekijk video
  Tags: bmw x1
 2. De nieuwe BMW X3

  Video 15 juli 2010

  BMW heeft de tweede generatie van de X3 onthult. De huidige X3 is door de komst van de X1 een beetje in verdrukking geraakt en daarom staat de nieuwe X3 een stapje hoger. Dat is bijvoorbeeld te zien aan de interieurruimte, zo neemt de beenruimte achterin met 20 mm toe en de bagageruimte met 70 liter. BMW belooft ‘de compactheid van een X1 gecombineerd met de ruimte van een X5’. Eind dit jaar...

  Bekijk video
  Tags: bmw x1 x3 x5 nieuwe
 3. Schone toekomst bij BMW

  Video 21 september 2009

  BMW pakt flink uit op de IAA in Frankfurt. Het merk heeft maar liefst een hele hal afgehuurd waar auto’s op een soort van ring boven de beursvloer rondrijden. Er is nieuws genoeg bij het Duitse merk. We beginnen bij de Vision EfficientDynamics. Deze spectaculaire conceptcar is niet alleen bijzonder vanwege z’n futuristische uiterlijk maar ook door de techniek die erachter schuilgaat.

  Bekijk video
  Tags: bmw 5 serie x1 concept frankfurt gt vidion
 4. Eindelijk officieel: BMW X1

  Video 2 juli 2009

  Na alle teasers, uitgelekte foto’s en de conceptcar onthult BMW eindelijk officieel de X1. Het merk geeft de meeste informatie vrij over de nieuwe compacte SUV, die in oktober al in de showroom staat.

  Bekijk video
  Tags: bmw x1 BMW foto gelekt video X1