Mijn Autokopen.nl

Video's Fiat Panda

 1. Fiat Panda Monster Truck

  King of the road

  Video 7 december 2012

  Een beetje sneeuw is genoeg om Nederland flink van de rel te brengen. Een aangepaste dienstregeling van de NS, geschrapte vluchten op Schiphol en natuurlijk kilometerslange files. Met deze Fiat Panda monstertruck heb je nergens last van.

  Bekijk video
  Tags: fiat panda
 2. Fiat Panda daagt uit

  Video 22 december 2011

  Fiat rolt in februari 2012 de nieuwe Panda de showrooms binnen. Over de concurrentie maken ze zich blijkbaar geen zorgen. De nieuwe Panda daagt zijn concurrenten uit in deze leuke video.

  Bekijk video
  Tags: fiat panda new nieuwe
 3. Fiat Panda terug op het nest

  Video 19 december 2011

  De nieuwe Fiat Panda wordt weer in Italië gebouwd. Dat mogen we weten ook.

  Bekijk video
  Tags: fiat panda new nieuwe
 4. Fiat Panda: het interieur

  Video 28 november 2011

  Fiat geeft uitgebreide informatie over het interieur van de nieuwe Panda. De woorden ruimte en flexibiliteit spelen de hoofdrol. De extra ruimte komt vooral ten goede aan de passagiers achterin. De achterbank is in verschillende configuraties leverbaar en de Panda biedt veertien opbergruimtes. Een daarvan is geìntegreerd in het dashboard.

  Bekijk video
  Tags: fiat panda interieur
 5. De nieuwe Fiat Panda

  Video 15 september 2011

  Groot klein nieuws bij Fiat op de IAA in Frankfurt. De nieuwe Panda is gearriveerd. 31 jaar geleden zag de eerste generatie Fiat Panda het levenslicht. Op de IAA in Frankfurt maken we kennis met het nieuwste model van Fiats kleinste. Over de prijzen kan Fiat ons nog niets vertellen, de auto staat in februari in de showroom.

  Bekijk video
  Tags: fiat panda frankfurt