Mijn Autokopen.nl

Video's Ford Focus

 1. De nieuwe Ford Focus RS

  Video 23 maart 2015

  Vierwielaandrijving en meer dan 320 pk. Dat is in het kort de nieuwe Ford Focus RS. De achterwielen kunnen tot 70 procent van de aandrijfkrachten voor de kiezen krijgen. De Focus RS heeft ook een driftmode, waardoor je dik overstuurd de bocht door kan.

  Bekijk video
  Tags: ford focus ford rs
 2. De nieuwe Ford Focus ST

  Video 12 juni 2012

  Het lange wachten wordt beloond: de Ford Focus ST staat in september in de showrooms. De Focus ST hatchback heeft een vanafprijs van 33.135 euro, de Wagon krijgt een meerprijs van 1.000 euro. De hatchback prijs ligt daarmee onder die van de concurrenten zoals de Renault Mégane RS, Opel Astra GTC en Volkswagen Golf GTI.

  Bekijk video
  Tags: ford focus focus st
 3. Ford Focus RS Le Mans Classic

  Video 23 juni 2010

  Ford presenteert aan de vooravond van Le Mans Classic vijf speciale Focussen RS. Deze auto’s brengen een eerbetoon aan de Ford-racers die in het verleden schitterden tijdens de 24 uur van Le Mans. De RS-en zijn gespoten in de kleurenschema’s van de raceauto’s. Ford demonstreert de auto in juli, voorafgaand aan het evenement Le Mans Classic. Daarna worden de auto’s verkocht aan liefhebbers in...

  Bekijk video
  Tags: ford focus ford rs
 4. Ford Focus RS500 (HD)

  Video 16 april 2010

  Going out with a bang. Ford neemt afscheid van de huidige generatie Focus RS met de RS 500. Daarvan worden slechts 500 exemplaren gebouwd, allemaal in de kleur matzwart en met 45 pk extra vermogen. Gebruik de fullscreen-functie om de video in HD te bekijken.

  Bekijk video
  Tags: ford focus ford rs
 5. Onthulling Ford Focus Wagon

  Video 2 maart 2010

  De Wagon is belangrijk voor Europa. In sommige landen, waaronder Nederland, maakt de stationwagenvariant voor vijftig procent deel uit van de verkopen. Waar de hatchback vooral robuust en stoer oogt, heeft de Wagon een meer elegante uitstraling. Het duurt nog tot begin 2011 voordat de Focus daadwerkelijk op de markt komt.

  Bekijk video
  Tags: ford focus wagon
 6. Ford Focus: next generation

  Video 12 januari 2010

  Ford neemt de geheel nieuwe Focus mee naar de belangrijkste autoshow van de Verenigde Staten, de Naias in Detroit. Het merk introduceert een model dat over de hele wereld verkocht gaat worden. Het onderscheid tussen de Europese en Amerikaanse versie verdwijnt. Qua design slaat de Focus volgens Ford een geheel nieuwe weg in, ‘het eerste model met het nieuwe Ford-DNA’. Het ontwerp is een gulden...

  Bekijk video
  Tags: ford focus detroit
 7. Productielijn van de Ford Focus RS

  Video 16 oktober 2009

  Altijd al eens willen weten hoe een Ford Focus RS geproduceerd wordt? Welke handen eraan te pas komen? En welke robotarmen? Volg dan hier de stappen in het productieproces.

  Bekijk video
  Tags: ford focus ford rs
 8. Ford C-Max: hetzelfde keer twee

  Video 21 september 2009

  Ford presenteert op de IAA in Frankfurt de nieuwe C-Max. De MPV komt in twee varianten: een zevenzitter met schuifdeuren en een sportief vormgegeven vijfzitter. Verder blijft alles zoals we gewend zijn van Ford.

  Bekijk video
  Tags: ford focus c-max frankfurt
 9. Ford Focus

  Video 1 maart 2008

  Het instrumentarium maakt van de Focus een klassieker

  Bekijk video
  Tags: ford focus