Mijn Autokopen.nl

Video's Honda

 1. Honda Civic Type R is de snelste

  Video 26 april 2017

  Honda heeft op de Nürburgring met de nieuwe Civic Type R een nieuw ronderecord voor auto’s met voorwielaandrijving neergezet. De Type R ging rond in 7:43.8, zo’n 6,5 seconden sneller dan de auto die dat record in handen had - de gelimiteerde Volkswagen Golf GTI Clubsport S.

  Bekijk video
  Tags: honda civic
 2. De nieuwe Honda Civic

  Video 26 januari 2017

  De nieuwe Honda Civic is een grote auto en dat vertaalt zich in veel ruimte in de kofferbak en de achterbank. De tiende generatie wordt voorzien van de nieuwste infotainmentsnufjes. Ook op het gebied van rijhulpsystemen is de nieuwe Civic bij de tijd.

  Bekijk video
  Tags: honda civic
 3. Honda Civic Hatchback Concept

  Video 2 maart 2016

  De tiende generatie Honda Civic komt eraan en de Civic Hatchback Concept die op de autosalon van Genève schittert is daarvan het bewijs.

  Bekijk video
 4. Honda Civic Type R

  Video 29 september 2015

  De vierde generatie Honda Civic Type R is ontwikkeld op basis van het Japanse begrip 'buttigiri'. Dat betekent zoiets als een doorbraak forceren en daarmee de rest achterlaten. Dat lijkt gelukt te zijn.

  Bekijk video
  Tags: honda civic type r
 5. Honda Project 2&4

  Video 16 september 2015

  Is het auto of een motorfiets? De Honda Project 2&4 moet beide combineren in één voertuig. Het resultaat mag er zijn.

  Bekijk video
 6. De nieuwe Honda HR-V

  Diesel met 20 procent bijtelling

  Video 30 juni 2015

  In september zet Honda de HR-V in de showroom. Het merk maakt nu de specificaties bekend van de twee motoren die het merk in de auto gaat leveren, de 1.5 i-VTEC benzinemotor en de 1.6 i-DTEC diesel. Die laatste is voor zakelijke rijders het meest interessant, want te verkrijgen met 20 procent bijtelling.

  Bekijk video
  Tags: honda hr-v
 7. Honda Civic Type R: de prestaties

  Video 15 juni 2015

  De nieuwe Honda Civic Type R heeft 2,0 liter VTEC met een maximaal vermogen van 310 pk en 400Nm. Dat zorgt voor een 0-100 km/u sprintje in 5,7 seconden. De auto zelf is 17 procent lichter dan voorheen.

  Bekijk video
  Tags: honda civic type r
 8. De nieuwe Honda Civic Type R

  Video 4 maart 2015

  De Civic Type R ziet er spectaculair uit, met de extra roosters en spoilers en de dreigend zwarte grille en voorbumper. Oh ja, het is de ook nog eens snelste voorwielaangedreven auto op de Nürburgring ooit. De prijs van de nieuwe Civic Type R is vandaag bekend gemaakt: 44.390 euro.

  Bekijk video
 9. Honda Jazz Prototype

  Video 15 oktober 2014

  Honda komt toch nog met een vervolg op de Jazz Hybrid. Van het nieuwe model, dat in de zomer van 2015 leverbaar wordt, komt in 2016 een hybride-uitvoering naar Europa.

  Bekijk video
  Tags: honda jazz
 10. Honda Civic Type R Concept

  Video 6 maart 2014

  Honda leukt de autosalon van Genève op met de Civic Type R Concept. Dit studiemodel is de voorbode van de Civic Type R die volgend jaar wordt onthuld. Honda noemt de nieuwe Civic Type R 'de meest extreme ooit'. Het is een 'raceauto voor op de openbare weg'.

  Bekijk video