Mijn Autokopen.nl

Video's Jaguar F-Type

 1. Subtiele update Jaguar F-Type

  Video 10 januari 2017

  Jaguar heeft zijn sportieve topmodel F-Type van een subtiele update voorzien. De sportwagen krijgt onder meer full led-koplampen en een nieuwe voorbumper aangemeten.

  Bekijk video
  Tags: jaguar f-type
 2. Jaguar F-Type SVR

  Video 27 januari 2016

  Jaguar doet nog een schepje bovenop de 550 pk sterke F-Type R. De nieuwe SVR-uitvoering heeft 25 pk extra waarmee het totaal op 575 pk komt. Daarmee sprint de nieuwe topversie in 3,7 seconden van 0 naar 100 km/u. De topsnelheid is 321 km/u.

  Bekijk video
  Tags: jaguar f-type
 3. Jaguar F-Type S

  Nu ook met handbak en vierwielaandrijving

  Video 21 november 2014

  De Jaguar F-Type S krijgt een handgeschakelde zesversnellingbak. Ook nieuw is vierwielaandrijving, verkrijgbaar op de S en R-uitvoeringen. Onder normale omstandigheden gaat 100 procent van de aandrijfkracht naar de achterwielen.

  Bekijk video
  Tags: jaguar f-type
 4. Jaguar F-Type R AWD

  Video 9 november 2014

  Voor het geval je 550 pk op de achterwielen iets te spannend vindt biedt Jaguar de F-Type R straks ook aan met vierwielaandrijving. De F-Type R AWD sprint in 3,9 seconden naar 100 km/u. Dat is ondanks het hogere gewicht 0,3 seconden sneller dan de achterwielaangedreven variant.

  Bekijk video
  Tags: jaguar f-type
 5. Jaguar F-Type R Coupé

  Video 20 november 2013

  Dat Jaguar de F-Type Coupé zou onthullen op de autoshow van Los Angeles wisten we wel, maar Jaguar heeft het mooiste nieuws voor het laatst bewaard: de F-Type R Coupé.

  Bekijk video
 6. Jaguar Project 7

  Video 10 juli 2013

  Deze nostalgische F-Type herinnert aan de successen van Jaguar op de 24 Uur van Le Mans. De Project 7 heeft de V8 uit de F-Type S maar is gekieteld tot 550 pk. Vooralsnog dient Project 7 als aandachtstrekker tijdens het Goodwood Festival of Speed.

  Bekijk video
 7. Testdrive Jaguar F-Type

  Proef op de som

  Video 15 december 2012

  Ondanks dat alles over de nieuwe F-Type al bekend is heeft Jaguar de auto uitvoerig laten testen. Drie vooraanstaande coureurs nemen de proef op de som en laten de F-Type S en V8 S los op het Engelse Snetterton 300 circuit.

  Bekijk video
 8. Jaguar F-Type: voorbode van veel moois

  Video 9 oktober 2012

  Ontwerpchef Iam Callum tijdens de persconferentie op de Autosalon van Parijs: “Laat de auto voor zichzelf spreken.” En dat is inderdaad wat je moet doen. Moderne elementen zijn smaakvol gecombineerd met klassieke trekjes. Dit gezicht legt de basis voor toekomstige Jaguar-modellen. “Het is een voorbode van veel moois”, aldus de woordvoerder van Jaguar Nederland.

  Bekijk video
 9. Jaguar F-Type: een van de mooiste primeurs

  Autosalon van Parijs 2012

  Video 2 oktober 2012

  Jaguar heeft een van de mooiste primeurs van de autosalon van Parijs. Wát een fantastische auto, die Jaguar F-Type. De F-Type staat op een geheel nieuw onderstel dat in de toekomst ook voor andere modellen gebruikt gaat worden. Het is in eigen huis ontwikkeld, net als de nieuwe V6 die is afgeleid van de V8-motor - die ook leverbaar wordt in de F-Type. Staat er ook nog een R-versie in de planning?

  Bekijk video