Mijn Autokopen.nl

Video's Mercedes-Benz

 1. Mercedes-AMG GT Concept

  Video 8 maart 2017

  De Mercedes-AMG GT Concept is de voorbode van een vierdeurs coupé die onder het AMG-label op de markt komt. Binnen een jaar al kunnen we het productiemodel tegemoet zien.

  Bekijk video
  Tags: mercedes-benz amg gt
 2. De nieuwe Mercedes-Benz E-Klasse Cabriolet

  Video 2 maart 2017

  Mercedes-Benz stelt het vijfde familielid van de E-Klasse voor, de Cabriolet. Het nieuwe model heeft een stoffen kap, die in vier kleuren te verkrijgen is: bruin, blauw, rood en zwart. In 20 seconden opent of sluit het dak, tot een snelheid van 50 km/u.

  Bekijk video
 3. Mercedes-AMG E 63 4Matic+ Estate

  Voor wie alles wil

  Video 2 februari 2017

  Mercedes-Benz combineert het beste van de E-Klasse in de E 63 4Matic+ Estate. Dat wil zeggen: een bagageruimte van 640 tot 1.820 liter, aangevuld met al het goede dat AMG te bieden heeft.

  Bekijk video
  Tags: mercedes-benz e-klasse amg
 4. De nieuwe Mercedes-Benz GLA

  Video 9 januari 2017

  Mercedes-Benz had een 'fitness-programma' aangekondigd voor z'n compacte SUV en vandaag wordt op de autoshow van Detroit onthuld hoe gespierd de GLA-Klasse is geworden.

  Bekijk video
  Tags: mercedes-benz gla
 5. Mercedes-Benz E-Klasse Coupé

  Nu officieel

  Video 14 december 2016

  Mercedes-Benz onthult na de Limousine en Estate nu de nieuwe E-Klasse Coupé. De nieuwe E-Klasse Coupé komt in het voorjaar naar Nederland, de prijzen zijn nog niet bekend.

  Bekijk video
 6. Mercedes-Maybach S 650 Cabriolet

  Nóg exclusiever

  Video 16 november 2016

  Mercedes-Maybach heeft de S-Klasse Cabriolet aangekleed. De S 650 Cabriolet wordt in een oplage van 300 stuks gebouwd en is daarmee ook letterlijk een exclusieve auto. Onder de lange motorkap ligt een 6.0 V12-motor, die een vermogen levert van 630 pk.

  Bekijk video
 7. Mercedes-Benz E-Klasse All-Terrain

  Video 23 september 2016

  Men neme een Mercedes-Benz E-Klasse Estate, zorgt voor een grotere bodemvrijheid, forse wielen en standaard vierwielaandrijving en voilà, de Mercedes E-Klasse All-Terrain is geboren.

  Bekijk video
 8. Mercedes-AMG GT Roadster

  Video 19 september 2016

  Mercedes-Benz onthult de open variant van de AMG GT. Die komt in twee smaken: als 'gewone' GT Roadster en als GT C Roadster met performancetechniek uit de GT R.

  Bekijk video
  Tags: mercedes-benz amg gt amg
 9. Vision Mercedes-Maybach 6

  Automobiele kunst

  Video 23 augustus 2016

  Enorm groot maar vooral indrukwekkend: maak kennis met de Vision Mercedes-Maybach 6. Het studiemodel is 5,70 meter lang en heeft een elektrische aandrijflijn met 750 pk.

  Bekijk video
 10. Mercedes-AMG GT R

  Video 27 juni 2016

  Hier is 'ie dan, de Mercedes-Benz met meer autosporttechnologie dan welke andere productie-Mercedes ooit. De ontwikkeling van de Mercedes-AMG GT R heeft dan ook grotendeels plaatsgevonden op de 'Groene Hel' van het Nürburgring-circuit.

  Bekijk video
  Tags: mercedes-benz amg gt amg