Mijn Autokopen.nl

Video's Mercedes-Benz

 1. Mercedes-AMG GT Concept

  Video 8 maart 2017

  De Mercedes-AMG GT Concept is de voorbode van een vierdeurs coupé die onder het AMG-label op de markt komt. Binnen een jaar al kunnen we het productiemodel tegemoet zien.

  Bekijk video
 2. De nieuwe Mercedes-Benz E-Klasse Cabriolet

  Video 2 maart 2017

  Mercedes-Benz stelt het vijfde familielid van de E-Klasse voor, de Cabriolet. Het nieuwe model heeft een stoffen kap, die in vier kleuren te verkrijgen is: bruin, blauw, rood en zwart. In 20 seconden opent of sluit het dak, tot een snelheid van 50 km/u.

  Bekijk video
 3. (Advertorial)

  Ruime keuze nieuwe Jeeps, snel te rijden

  Alleen bij Mobility Group Haaker

  Als enige dealer in Nederland heeft Mobility Group Haaker de hand weten te leggen op veertig nieuwe Jeep-modellen. Ook voor jou zit er een geschikte auto tussen! Kies uit de terreinvaardige Jeep Wrangler, de SUV Jeep Compass en de eigenzinnige cross-over Jeep Renegade.

  Bekijk de voorraad!
 4. Mercedes-AMG E 63 4Matic+ Estate

  Voor wie alles wil

  Video 2 februari 2017

  Mercedes-Benz combineert het beste van de E-Klasse in de E 63 4Matic+ Estate. Dat wil zeggen: een bagageruimte van 640 tot 1.820 liter, aangevuld met al het goede dat AMG te bieden heeft.

  Bekijk video
  Tags: mercedes-benz e-klasse amg
 5. De nieuwe Mercedes-Benz GLA

  Video 9 januari 2017

  Mercedes-Benz had een 'fitness-programma' aangekondigd voor z'n compacte SUV en vandaag wordt op de autoshow van Detroit onthuld hoe gespierd de GLA-Klasse is geworden.

  Bekijk video
 6. Mercedes-Benz E-Klasse Coupé

  Nu officieel

  Video 14 december 2016

  Mercedes-Benz onthult na de Limousine en Estate nu de nieuwe E-Klasse Coupé. De nieuwe E-Klasse Coupé komt in het voorjaar naar Nederland, de prijzen zijn nog niet bekend.

  Bekijk video
 7. Mercedes-Maybach S 650 Cabriolet

  Nóg exclusiever

  Video 16 november 2016

  Mercedes-Maybach heeft de S-Klasse Cabriolet aangekleed. De S 650 Cabriolet wordt in een oplage van 300 stuks gebouwd en is daarmee ook letterlijk een exclusieve auto. Onder de lange motorkap ligt een 6.0 V12-motor, die een vermogen levert van 630 pk.

  Bekijk video
 8. Mercedes-Benz E-Klasse All-Terrain

  Video 23 september 2016

  Men neme een Mercedes-Benz E-Klasse Estate, zorgt voor een grotere bodemvrijheid, forse wielen en standaard vierwielaandrijving en voilà, de Mercedes E-Klasse All-Terrain is geboren.

  Bekijk video
 9. Mercedes-AMG GT Roadster

  Video 19 september 2016

  Mercedes-Benz onthult de open variant van de AMG GT. Die komt in twee smaken: als 'gewone' GT Roadster en als GT C Roadster met performancetechniek uit de GT R.

  Bekijk video
  Tags: mercedes-benz amg
 10. Vision Mercedes-Maybach 6

  Automobiele kunst

  Video 23 augustus 2016

  Enorm groot maar vooral indrukwekkend: maak kennis met de Vision Mercedes-Maybach 6. Het studiemodel is 5,70 meter lang en heeft een elektrische aandrijflijn met 750 pk.

  Bekijk video
 11. Mercedes-AMG GT R

  Video 27 juni 2016

  Hier is 'ie dan, de Mercedes-Benz met meer autosporttechnologie dan welke andere productie-Mercedes ooit. De ontwikkeling van de Mercedes-AMG GT R heeft dan ook grotendeels plaatsgevonden op de 'Groene Hel' van het Nürburgring-circuit.

  Bekijk video
  Tags: mercedes-benz amg