Mijn Autokopen.nl

Video's Mercedes-Benz E-Klasse

 1. Mercedes-AMG E 63 4Matic+ Estate

  Voor wie alles wil

  Video 2 februari 2017

  Mercedes-Benz combineert het beste van de E-Klasse in de E 63 4Matic+ Estate. Dat wil zeggen: een bagageruimte van 640 tot 1.820 liter, aangevuld met al het goede dat AMG te bieden heeft.

  Bekijk video
  Tags: mercedes-benz e-klasse amg
 2. Mercedes-Benz E-Klasse All-Terrain

  Video 23 september 2016

  Men neme een Mercedes-Benz E-Klasse Estate, zorgt voor een grotere bodemvrijheid, forse wielen en standaard vierwielaandrijving en voilà, de Mercedes E-Klasse All-Terrain is geboren.

  Bekijk video
 3. De nieuwe Mercedes-Benz E-Klasse

  Plug-in hybride met 15 procent bijtelling

  Video 11 januari 2016

  Eindelijk is het zover: de officiële onthulling van de nieuwe Mercedes-Benz E-Klasse. Het nieuwe model maakt indruk met innovatieve hulpsystemen, een nieuwe dieselmotor en een plug-in hybrideversie met 15 procent bijtelling.

  Bekijk video
 4. Het interieur van de nieuwe Mercedes-Benz E-Klasse

  Video 9 december 2015

  Mercedes-Benz onthult volgende maand op de autoshow van Detroit de nieuwe E-Klasse. Nu al opent het merk de portieren en mogen we een kijkje binnenin nemen. Het dashboard van de E-Klasse toont veel overeenkomsten met dat van de S- en C-Klasse en dat is alleen maar goed nieuws.

  Bekijk video
 5. De nieuwe Mercedes-Benz E-Klasse

  Serieuze make-over

  Video 13 december 2012

  De E-Klasse is bijna niet meer te herkennen, zo rigoureus heeft Mercedes-Benz de auto aangepakt. Een volledig nieuw front met nieuwe koplampen, die dankzij slim geplaatste led-verlichting evengoed het ‘vier augen’-gezicht simuleren. Mercedes heeft twee neuzen ontworpen, een klassieke voor de Elegance-uitvoering en een meer sportieve - met ster in de grille - voor de Avantgarde.

  Bekijk video
 6. Mercedes-Benz E-klasse 4matic

  Video 24 december 2009

  De Mercedes-Benz E-Klasse kenmerkt zich door zijn hoge veiligheidsniveau. Voor nog meer stabiliteit en tractie onder alle (ook moeilijke) omstandigheden is er de 4MATIC permante vierwielaandrijving.

  Bekijk video
 7. Mercedes E-klasse Estate

  Video 23 oktober 2009

  Van de afgelopen vier generaties ‘T-model’, zoals Mercedes de stationwagen in Duitsland aanduidt, zijn er een miljoen exemplaren verkocht. De nieuwe E-klasse Estate moet dat succes voortzetten. De auto heeft zijn debuut gehad op de Autoshow van Frankfurt en staat in november bij de dealer.

  Bekijk video
 8. Mercedes SLS AMG en E-klasse Estate

  Video 20 september 2009

  Mercedes heeft op de IAA Frankfurt een spectaculaire primeur: de SLS AMG. Ook presenteert het merk de E-Klasse Estate en blikken we vooruit naar de toekomst, waarin Mercedes inzet op waterstof en mild hybrids.

  Bekijk video
  Tags: mercedes-benz e-klasse amg e-klasse estate frankfurt mercedes sls stationwagen
 9. De nieuwe Mercedes E-Klasse Estate

  Video 11 augustus 2009

  Mercedes heeft de vanafprijs van de nieuwe E-Klasse Estate vastgesteld op 49.900 euro voor de E200 CGI. Helaas is deze 1.8 turbomotor motor niet direct bij de verkoopstart verkrijgbaar. De E350, met 3,5 liter V6, is de voorlopige instapper bij de benzinemotoren, bij de diesels start het gamma met de E200 CDI.

  Bekijk video
 10. Genève 2009: Mercedes E-Klasse Coupé

  Video 6 maart 2009

  Bij Mercedes treffen we als belangrijke primeur op de Autosalon van Genève de E-Klasse Coupé aan.

  Bekijk video