Mijn Autokopen.nl

Video's Mercedes-Benz S-Klasse

 1. Mercedes-Benz S-Klasse Cabriolet

  Video 2 september 2015

  Mercedes-Benz heeft de S-Klasse Cabriolet onthult. Voor het eerst in lange tijd komt het merk weer met een vierpersoons cabrio in het topsegment. Op de IAA in Frankfurt wordt de auto voor het eerst aan het grote publiek getoond.

  Bekijk video
 2. Mercedes-Maybach S-Klasse

  Nog meer luxe

  Video 19 november 2014

  Mercedes-Maybach is het nieuwe submerk van Mercedes-Benz en presenteert nu de S 500 en S 600. Ten opzichte van de S-Klasse Lang is de Maybach nog eens 20 centimeter langer, waarmee het totaal op 5,45 meter komt. De Mercedes-Maybach S-Klasse komt in februari op de markt.

  Bekijk video
 3. Mercedes-Benz S-Klasse Coupé Concept

  Hoe 'concept' is deze auto?

  Video 16 september 2013

  Mercedes-Benz heeft op de IAA in Frankfurt de S-Klasse Coupé Concept voor het eerst aan de wereld getoond. Hoe 'concept' is deze auto nog?

  Bekijk video
 4. De nieuwe Mercedes-Benz S 63 AMG

  Ook met vierwielaandrijving

  Video 18 juli 2013

  Mercedes-Benz presenteert de nieuwe S 63 AMG. De snelste S-Klasse beschikt over een 5.5 V8 biturbo-motor met 585 pk vermogen en maar liefst 900 Nm koppel. De S 63 AMG komt in twee verschillende versies: met achterwielaandrijving en met 4Matic vierwielaandrijving.

  Bekijk video
 5. De nieuwe Mercedes-Benz S-Klasse

  ‘Das Beste oder Nichts’

  Video 16 mei 2013

  Mercedes-Benz heeft zichzelf als doel gesteld om van de nieuwe S-Klasse de beste auto ter wereld te maken. De slogan van het merk ‘Das Beste oder Nichts’ slaat dan ook vooral op deze auto. De nieuwe S-Klasse staat dit najaar in de showrooms.

  Bekijk video