Mijn Autokopen.nl

Video's Mini Mini

 1. Mini John Cooper Works

  De krachtigste ooit

  Video 11 mei 2015

  De nieuwe Mini John Cooper Works is de krachtigste in serie gebouwde Mini ooit. Achter de ronde koplampen ligt een turbomotor met 231 pk. Deze zorgt ervoor dat de John Cooper Works in 6,3 seconden van 0 naar 100 km/u sprint.

  Bekijk video
  Tags: mini mini john cooper works
 2. Een Mini ReBorn

  Video 13 november 2013

  NedCar, waar vanaf volgend jaar Mini's gebouwd gaan worden, heeft een Austin Mini uit 1959 gerestaureerd. Roest, onderdelen die niet meer leverbaar waren, een motor die niets meer deed - na 5 maanden presenteert NedCar de Mini ReBorn.

  Bekijk video
  Tags: mini mini
 3. Mini Vision conceptcar

  Het zit in de details

  Video 26 juli 2013

  Het basisontwerp van de Mini staat, daar kan je weinig aan veranderen. Er zijn subtiele aanpassingen die de vorm net weer iets gespierder maken. De Mini Vision toont dan ook vooral dat de nieuwe ontwerpelementen van toekomstige Mini’s vooral in details zitten.

  Bekijk video
  Tags: mini mini
 4. Mini Roadster: topless

  Video 10 november 2011

  Mini heeft onlangs haar zesde model onthuld, de Mini Roadster. Zoals de naam aangeeft hebben we het over een open variant. Er was natuurlijk al een dakloos model – de Cabrio – maar er zijn verschillen. De Roadster is een echte tweezitter, waar de Cabrio vier zitplaatsen biedt. De Mini Roadster staat in februari 2012 in de showrooms, precies op tijd voor de lente.

  Bekijk video
  Tags: mini cabrio mini roadster
 5. Mini Coupé: onbegrensd rijplezier

  Video 21 september 2011

  Mini onthult de Coupé. Een puur hebbeding dat maar een ding voor ogen heeft: onbegrensd rijplezier. De rest is bijzaak. Volgens Mini komt in de Coupé het sportieve karakter van het merk nog meer tot uiting dan in de hatchback.

  Bekijk video
  Tags: mini coupé mini frankfurt
 6. Mini Coupé: kwajongen

  Video 2 september 2011

  Mini heeft de Coupé officieel al onthuld maar de auto maakt z’n debuut voor het grote publiek op de IAA in Frankfurt, die over twee weken plaatsvindt. De Mini Coupé is een puur hebbeding dat maar een ding voor ogen heeft: maximaal rijplezier. De rest is bijzaak. Volgens Mini komt in de Coupé het sportieve karakter van het merk nog meer tot uiting dan in de hatchback. De Coupé is dan ook 52 mm...

  Bekijk video
  Tags: mini coupé mini frankfurt
 7. Mini: facelift

  Video 28 juni 2010

  Mini kreeg de afgelopen tijd nogal wat nieuwe concurrenten om de oren. Tijd dus om de nodige wijzigingen door te voeren en de concurrentie opnieuw op een achterstand te zetten. Met het uiterlijk van de Mini was weinig mis dus daar zijn de wijzigingen beperkt. Het grootste nieuws ligt onder de motorkap. Daar vinden we een nieuwe dieselmotor die door BMW is ontwikkeld. De krachtbron komt in twee...

  Bekijk video
  Tags: mini mini facelift
 8. Be Mini

  Video 2 februari 2010

  Bestuurders van een Mini schijnen iets anders in elkaar te zitten dan anderen.

  Bekijk video
  Tags: mini mini campagne campaign
 9. Mini Countryman

  Video 22 januari 2010

  De gloednieuwe Countryman is de eerste nieuwe Mini die flirt met een SUV-achtig uiterlijk. Zie bijvoorbeeld de hoge wielkasten, de rechtop staande en stoere voorkant, de flinke achterklep en de hoge zitpositie. Toch zijn de iconische Mini-kenmerken eveneens present, in een eigentijds jasje. De platte daklijn, de zeshoekige grille en de grote lichtunits vooraan zijn een paar voorbeelden.

  Bekijk video
  Tags: mini countryman mini Countryman
 10. Mini "Wash Me"

  Video 6 november 2009

  Wel eens met je vingers geschreven op een vieze auto? Hierdoor lieten tien kunstenaars zich inspireren en namen de Mini onderhanden ter ere van het vijftig jarig bestaan van het merk.

  Bekijk video
  Tags: mini mini