Mijn Autokopen.nl

Video's Nissan Juke

 1. De Nissan Juke Nismo: nu nog brutaler

  Voor als de Juke R te hoog gegrepen gegrepen is

  Video 26 januari 2013

  Op de autoshow van Tokio in 2011 maakten we voor het eerst kennis met de Nissan Juke Nismo, toen nog een studiemodel. Nu is de Juke Nismo eindelijk leverbaar in Europa. Met 200 pk is de Nismo net iets krachtiger dan het vorige topmodel met dezelfde 1.6-benzinemotor. Uiteraard heeft Nismo de Juke nog voorzien van een bodykit.

  Bekijk video
  Tags: nissan juke nismo
 2. Nissan Juke-R #001

  Cross-over met superkrachten

  Video 16 oktober 2012

  De eerste Nissan Juke-R is aan de eigenaar afgeleverd. De aandrijflijn en wielophanging komen uit de Nissan GT-R. Dankzij een samenwerking met autosportspecialist RML is nog meer power uit de 3,8 liter V6-motor verkregen: 545 pk. De 'urban cross-over' kan daarmee maar het best de snelweg of het circuit op want de maximale snelheid ligt op 275 km/u. Om vanuit stilstand op de 100 km/u te zitten zijn circa 3 seconden nodig.

  Bekijk video
  Tags: nissan juke
 3. Nissan Juke Ministry of Sound

  Limited edition

  Video 20 augustus 2012

  De limited edition cross-over Juke Ministry of Sound wordt met Music Pack geleverd. Kopers kunnen kiezen uit alle motoren en versnellingsbakken van het Juke-assortiment.

  Bekijk video
  Tags: nissan juke
 4. Nissan Juke: Built To Thrill

  Video 6 april 2012

  Dat de Nissan Juke niet op deze wijze geassembleerd wordt moge duidelijk zijn maar wat een leuke commercial.

  Bekijk video
 5. De Opel Mokka

  Video 6 april 2012

  Opel gaat er prat op: de Mokka is de eerste compacte SUV van een Duits merk. De Mokka heeft de afmetingen van een Nissan Qashqai maar de prijs van de compactere Juke. De Opel Mokka komt eind dit jaar op de markt.

  Bekijk video
  Tags: nissan juke qashqai opel mokka
 6. Nissan Juke: fris en anders

  Video 16 april 2010

  De Juke komt in de tweede helft van 2010 op de markt met drie motoren. Instapper is de bekende 1.6 benzinemotor, die nu met 117 pk iets meer vermogen heeft. Helemaal nieuw is de 1.6 met turbo, intercooler en directe inspuiting. Dit blok produceert maar liefst 190 pk. Standaard wordt deze motor gekoppeld aan de CVT-automaat en het All-Mode vierwielaandrijvingsysteem. Dieselrijders moeten het...

  Bekijk video
  Tags: nissan juke cvt Juke Nissan
 7. Nissan Micra, Juke en Leaf

  Video 9 maart 2010

  Nissan heeft op de autosalon van Genève het doek afgehaald van de nieuwe Micra. Het is één van de weinige modellen die op de show is onthuld zonder dat er voortijdig al persfoto’s zijn vrijgegeven.

  Bekijk video
  Tags: nissan juke leaf micra
 8. Nissan Juke

  Video 22 februari 2010

  Een rallyauto en een strandbuggy dienden als belangrijkste inspiratiebron voor de Nissan-designers. Het ontwerp geeft diverse knipogen naar de eigenwijze Cube en de achterlichten zijn geïnspireerd op die van de 370Z. De Juke komt in de tweede helft van 2010 op de markt met drie motoren. Instapper is de bekende 1.6 benzinemotor, die nu met 117 pk iets meer vermogen heeft. Helemaal nieuw is de...

  Bekijk video
  Tags: nissan juke