Mijn Autokopen.nl

0 × Nieuwe Renault Clio gevonden

Merk en model keuze

Uitvoering

Prijsklasse

Prijsklasse

  1. tot
Brandstof

Brandstof

Filter resultaten

Helaas, uw zoekopdracht levert geen resultaten op

Op dit moment worden er helaas geen auto's geadverteerd die aan jouw zoekopdracht voldoen. Wil je op de hoogte gehouden worden als er in de toekomst wel auto's voldoen aan deze zoekopdracht? Bewaar dan u zoekopdracht.

Bewaar je zoekopdracht Bekijk het totaaloverzicht

Mijn bewaarde auto's

  • U heeft nog geen bewaarde auto's

toon alle bewaarde auto's

Nieuwe Renault Clio kopen

De compacte Renault Clio is het populairste model van het Franse merk. Met z’n aantrekkelijke uiterlijk en goede rij-eigenschappen weet de Clio elk jaar opnieuw veel klanten aan zich te binden. Een nieuwe Renault Clio is verkrijgbaar met diverse benzine- en dieselmotoren en naar keus met een automatische transmissie. De prijs-kwaliteitsverhouding van de Renault Clio is erg goed en het model is uitgebreid te personaliseren. 

Renault Clio uit voorraad

De Renault Clio is leverbaar in diverse uitvoeringen. Waar Renault voorheen een driedeurs hatchback, een vijfdeurs hatchback en een stationwagon leverde is een Clio van de laatste generatie (2012 en later) altijd vijfdeurs. De stationwagon-uitvoering is gebleven onder de naam Estate. Met de sportieve Clio R.S., wat staat voor Renault Sport, heeft het merk veel succes bij sportief ingestelde autoliefhebbers. Veel dealers kunnen een nieuwe Renault Clio uit voorraad leveren, soms met aantrekkelijke korting. Het voordeel van een voorraadauto is dat je snel met je nieuwe auto kunt rijden. 

Nieuws headlines

Goedkope hybride auto's

Autonieuws 28 april 2023

We herinneren ons nog allemaal de komst van de bijzonder gelijnde hybride… Lees meer

Nieuwe Renault modellen op voorraad