Volkswagen heeft een speciale kalender gemaakt waarin de Scirocco samen met Germany’s next topmodel de hoofdrol speelt. Volkswagen heeft als hoofdsponsor van het programma de 17-jarige winnares tevens een nieuwe Scirocco cadeau gedaan.

Germany’s next topmodel Jennifer Hof moet eerst nog even achttien worden en haar rijbewijs halen voordat ze kan genieten van haar prijs. Om dat te compenseren mocht ze alvast een fotoshoot doen met haar nieuwe auto. Het resultaat is te bewonderen in een speciale kalender ter promotie van de nieuwe Scirocco.

Op de foto’s staat het topmodel in spé in allerlei poses te pronken met de nieuwe coupé van Volkswagen. De Scirocco-kalender is in Duitsland voor negen euro te koop. Overigens gingen de nummers twee en drie van het tv-programma ook niet met lege handen naar huis, zij krijgen een Polo’tje van Volkswagen cadeau.

Bij onze Oosterburen is de Scirocco deze zomer te verkrijgen vanaf 21.750 euro. Wij moeten nog tot september wachten op de nieuwe sportcoupé van Volkswagen. De prijs is nog niet bekend maar ligt zoals gebruikelijk enkele duizenden euro’s boven de Duitse vanafprijs.