Kia gaf de Cee’d een behoorlijke make-over en dit zijn de eerste foto’s van het resultaat. De gefacelifte Cee’d draagt de nieuwe familiegrille van het Koreaanse merk en maakt z’n debuut op de IAA in Frankfurt.

Kia gaf eerder al een vage foto vrij van de vernieuwde Cee’d, nu kunnen we de auto van alle kanten bekijken. Het meest opvallend is natuurlijk de nieuwe grille, die ook op de nieuwe Sorento zit en in de toekomst op meer modellen verschijnt. Eronder zien we een nieuwe bumper met fraai vormgegeven mistlichten en een trapeziumvormige ondergrille.

Aan de achterkant ontdekken we nieuwe achterlichten met LED-techniek en een nieuwe bumper. In de zijspiegels zitten volgens de laatste mode nu ook knipperlichten en in het interieur monteert Kia een ander stuur en een nieuw ontworpen middenconsole.

De wijzigingen gelden voor de vijfdeurs, de driedeurs Pro_Cee’d en de Wagon. De technische wijzigingen blijven beperkt tot wat aanpassingen in de wielophanging en een nieuwe zesversnellingsbak voor de 1.6 CRDi. De vernieuwde Cee’d debuteert op de IAA in Frankfurt in september en staat voor het einde van dit jaar in de showroom.