Een dag na de onthulling op de AutoRai maakt Mazda de prijzen bekend van de wegenbelastingvrije Mazda 2 BiFuel. De auto is er vanaf 13.990 euro.

Mazda heeft de prijzen bekend gemaakt van de 2 BiFuel. De eerste wegenbelastingvrije auto in het B-segment die op autogas rijdt heeft een vanafprijs van 13.990 euro. Voor dat bedrag mag je instappen in de 75 pk sterke 1.3 Cool. Deze uitvoering heeft onder andere standaard airconditioning en een radio/cd/mp3-speler.

De BiFuel is er ook als sportieve GT-M. Die is te herkennen aan z’n GT-M-koplampen, zijskirts, dakspoiler en GT-M Line badge. Het interieur is eveneens sportief aangekleed en de uitrusting is aangevuld met stoelverwarming en elektrische ramen achter. Ook heeft de GT-M meer vermogen, in plaats van 75 pk levert de 1.3 84 pk. De prijs van de 1.3 GT-M BiFuel bedraagt 15.990 euro.

De BiFuel modellen zijn affabriek voorzien van een gasinstallatie. De 34 liter grote gastank is ingebouwd op de plaats van het reservewiel en neemt dus geen kofferbakruimte in beslag. De CO2-uitstoot van 110 g/km is precies genoeg om in aanmerking te komen voor de gunstige belastingvoordelen. Mazda geeft een verbruik op van 6,5 l/100 km (1 op 15,3) – op gas.