Mitsubishi Outlander met Lolo Smart-oplaadpaal

Mitsubishi heeft inmiddels 2.500 orders binnen voor de Outlander PHEV met 0 procent bijtelling. De vraag is enorm maar het aanbod is gelukkig niet beperkt. “De fabriek blijft Outlanders produceren net zo lang totdat er geen vraag meer is.”

0 procent bijtelling is de sleutel om van de Mitsubishi Outlander PHEV een enorm succes te maken. De levering start pas in juli maar nu al heeft Mitsubishi 2.500 orders binnen. In tegenstelling tot bijvoorbeeld de Volvo V60 plug-in Hybrid is er geen gelimiteerde oplage. Of, zoals de woordvoerder van het merk zegt: “We blijven voluit Outlanders produceren net zo lang totdat er geen vraag meer is.”

Mitsubishi maakt nu bekend dat het bedrijf The New Motion is aangewezen als ‘preferred supplier’ voor het leveren van een laadpunt en een laadpas bij de Outlander PHEV. Dat betekent dat je - als zakelijke én particuliere klant – kunt kiezen om voor 950 euro een ‘compleet laadpakket’ bij de 0 procent bijtelling-auto te laten leveren.

In dit laadpakket zit een zogenaamde Lolo Smart Slim-oplader die je thuis aan de muur kunt ophangen of in de tuin kunt neerzetten. Ook krijg je een laadpas waarmee je bij bijna alle laadpalen de plug-in hybride kunt opladen.