AutoRai 2011

De AutoRai keert terug. Van 17 tot en met 26 april vindt de 2015-editie plaats in de Amsterdam Rai. Bijna alle merken hebben zich ingeschreven met een eigen stand.

De AutoRai keert terug in de Amsterdam Rai, van 17 tot en met 26 april 2015. Na de afwezigheid van de editie van 2013 komt de grootste autobeurs van Nederland terug naar Amsterdam. De organisatie meldt dat bijna alle merken zich hebben ingeschreven voor de editie van 2015. Daarvoor voerde de organisatie anderhalf jaar lang gesprekken met de importeurs.

De merken nemen hun eigen stands mee, er komt geen goedkope oplossing met zeecontainers en themahallen zoals in 2009. Er komt speciale aandacht voor design-iconen van nu en vroeger en het wordt mogelijk om zelf te rijden in de nieuwste modellen. Ook kunnen bezoekers nieuwe (veiligheids-)technieken zelf proberen.

Beursmanager van de AutoRai, Joost ’t Hooft, is ‘bijzonder blij’ dat het gelukt om de AutoRai weer terug te laten keren: “We hebben met de importeurs de juiste formule gevonden, waarmee we weer het grootste auto-evenement van Nederland kunnen vieren. Ook de onderdelen en accessoires zullen een belangrijke plek krijgen op de beurs.”