Porsche brengt een gelimiteerde oplage uit van de Panamera. De Exclusive Series valt vooral op door zijn bijzondere kleurstelling, met twee lakkleuren die in elkaar overlopen.

Porsche heeft een bijzondere uitvoering van de Panamera ontwikkeld. Van de Exclusive Series worden slechts honderd exemplaren gebouwd. Vooral bijzonder is de tweekleurige lak, bruin en zwart lopen in elkaar over. De lak wordt met de hand gespoten, voor een optimaal kleurverloop en diepere kleuren.

In het interieur komt de bruinzwarte kleurstelling terug. De stoelen zijn bekleed met exclusief Italiaans leder van Poltrona Frau. De gaatjes in het leder, ten behoeve van de stoelventilatie, vormen samen het Porsche-beeldmerk. Het Agatha Chestnut Brown van de stoelen wordt afgewisseld met zwart nappaleder op de portieren en zwart/bruine afwerking van het dashboard. Een badge met het productienummer ontbreekt uiteraard niet.

De Exclusive Series heeft als eerste Porsche het nieuwe Rear Seat Entertainment System Plus, met twee 10,1 inch aanraakschermen, draadloze koptelefoons, dvd-speler, internetverbinding en een camera.

De basis van de Exclusive Series wordt gevormd door de verlengde Turbo S Executive-uitvoering, met 570 pk. De Nederlandse prijs van de gelimiteerde Panamera is nog niet bekend.