Rolls-Royce heeft de ultieme auto ontwikkeld voor mensen die altijd in de spotlight staan. De Phantom Limelight wordt in een gelimiteerde oplage van 25 stuks gebouwd.

Rolls-Royce komt met een nieuwe uitvoering in het Bespoke-programma. De Phantom Limelight is voor mensen die altijd in de spotlights staan en in alle rust en comfort van het ene naar het andere optreden gereden moeten worden. Daartoe is de Rolls-Royce uitgerust met een soort van mobiel badkamerkastje.

De Phantom Limelight heeft speciale deurpanelen, die voor mannelijke en vrouwelijke kopers verschillend zijn. In deze deurpanelen zijn zaken als parfums, horloges, sierraden, make-up en creditcards op te bergen.

De Phantom Limelight is het eerste model dat is uitgerust met een nieuwe generatie comfortstoelen, die nog uitgebreider versteld kunnen worden en meer comfort bieden. In de vloer zijn verstelbare voetensteunen aangebracht. Op diverse delen in het interieur van de Limelight is een ruitpatroon aangebracht, zelfs op de klaptafeltjes.

Aan de buitenkant is de Limelight te herkennen aan de speciale blauwe kleur en handgeschilderde taillelijn met diamantmotief. Rolls-Royce bouwt 25 stuks van de Limelight, de auto is per direct te bestellen. De prijs? Daar vraag je als echte heer of dame niet naar.