Alle prijzen en specificaties van de nieuwe Lexus RX zijn nu bekend. Het merk geeft de volledige prijslijst van het nieuwe model vrij.

De vanafprijs van 69.990 euro was al bekend, nu weten we ook wat je daarvoor krijgt. De Lexus RX is er in vijf uitvoeringen, allemaal in dezelfde motorvariant. Dat is de 450h(ybride) met 3.6 V6 benzinemotor en een elektromotor, samen goed voor 313 pk.

De standaarduitrusting is al zeer riant, met elektrisch verstelbare stoelen, een audiosysteem met negen speakers, airconditioning met climate control, een infotainmentsysteem met 8 inch aanraakscherm en navigatiefunctie, een achteruitrijcamera, privacy glass, intelligente led-koplampen, een regensensor, 18 inch lichtmetalen wielen en een pakket actieve veiligheidssystemen.

Wat kan daar nog bij, zou je zeggen? Genoeg, want er zijn nog vier uitvoeringen. De Business Line breidt de uitrusting uit met 20 inch wielen, lederen bekleding, parkeersensoren en stoelverwarming en –ventilatie. De Luxury Line heeft als extra’s een dvd-speler, een elektrisch bedienbare achterklep, een 12,3 inch beeldscherm (in plaats van 8 inch), digitale radio, extra speakers en een draadloze lader voor je smartphone.

Nog een stapje hoger staat de F Sport Line, met een sportieve uitstraling en luxe extra’s als adaptieve vering, dodehoekdetectie, head-up display, Mark Levinson audiosysteem en een sportrijstand. Het topmodel is de President Line, die ten opzichte van de Luxury Line 20 inch lichtmetalen wielen, adaptieve vering, sfeerverlichting, een head-up display, extra comfortabele voorstoelen met Semi Aniline lederen bekleding en achterbankverwarming heeft.

Alle prijzen vind je hieronder in de tabel, bestellen kan per direct en de levering start in januari.     

Prijzen Lexus RX
hybride (benzine)
450h  69.990 euro
450h Business Line 77.990 euro
450h Luxury Line                     81.890 euro
450h F Sport Line 89.990 euro
450h President Line       91.990 euro