Mercedes-Benz kijkt al vooruit naar het voorjaar door de prijzen van de S-Klasse Cabriolet bekend te maken. Je moet minimaal 169.600 euro meebrengen.

Met de huidige temperaturen lijkt het wel voorjaar en daarom komt Mercedes-Benz alvast met de prijzen van de S-Klasse Cabriolet. Het merk biedt de auto in twee motoruitvoeringen aan, de S 500 met 455 pk en de S 63 AMG met 585 pk. De bijbehorende vanafprijzen zijn 169.600 euro en 241.700 euro. De prijs van de nog krachtigere S 65 AMG met twaalfcilindermotor volgt in april. 

De standaarduitrusting van de cabriolet omvat onder andere een uitgebreid infotainmentsysteem met internetfuncties, automatisch geregelde airconditioning, elektrisch verstelbare voorstoelen met geheugenfunctie en intelligente led-koplampen. De uitrusting is verder uit te breiden met het vele losse opties en de pakketten AMG Line en Exclusief.  

De AMG Line bestaat uit skirts, dorpelverbreders, de ‘diamond’ grille en 21 inch vijf-dubbelspaaks lichtmetalen AMG-wielen. Het interieur wordt verfraaid met sierdelen in zwartgelakt populierenhout, sportpedalen en velours matten. Het exclusiefpakket omvat luxe bekleding van het interieur, waaronder exclusief nappaleder op de stoelen en delen van het dashboard, met contrasterende ‘piping’ en stiksels in ruitpatroon.  

Bestellen van de S-Klasse Cabriolet kan per direct, de eerste leveringen zijn in april.