De prijzen van de Mercedes-Benz C 350 e zijn bekend. 7 procent bijtelling betaal je over een bedrag van iets minder dan 60.000 euro.

De prijzen van de Lease Editions van de Mercedes-Benz C 350 e zijn bekend. De plug-in hybride, die met 7 procent bijtelling ongetwijfeld uitgroeit tot een van de grootste leaseklappers van 2015, kost als Limousine 57.995 euro en als Estate 59.995 euro. De netto bijtelling is bij een belastinginkomstenschaal van 42 procent 141 euro per maand (voor de Limousine).

De genoemde prijzen gelden voor de Lease Edition-uitvoering. Deze is voorzien van onder andere volledige en intelligente led-verlichting, 17 inch lichtmetalen wielen, leder-look bekleding, een audio-installatie, een Garmin-navigatiesysteem, een regensensor, stoelverwarming, inparkeerassistent en keyless go.

Deze uitrusting komt bovenop de standaarduitrusting, die bestaat uit onder andere cruise control, Airmatic luchtvering, airconditioning en Bluetooth. De prijzen van de overige uitvoeringen zijn overigens nog niet bekend. Bestellen kan per direct bij de Mercedes-Benz dealer.

De C 350 e is een plug-in hybride met 2.0 benzinemotor en een elektromotor, gekoppeld aan een zeventraps automatische versnellingsbak. Het systeemvermogen is 279 pk, het koppel 600 Nm. De C 350 e kan over een afstand van 31 kilometer volledig elektrisch rijden.