Subaru bevestigt de komst van de Levorg naar Europa. De sportieve stationwagon maakt op de autosalon van Genève zijn debuut in Europese trim.

Subaru neemt de Levorg mee naar de autosalon van Genève als primeur. Het merk bevestigt daarmee dat de auto naar Europa komt, iets dat lange tijd onzeker was. De Levorg is in Japan namelijk al te koop.

Volgens Subaru staat in Genève de ‘Euro-spec’ Levorg, maar we kunnen op het eerste gezicht geen aanpassingen ontdekken. Het model is niet de opvolger van de Legacy, de Levorg hangt qua formaat tussen de Impreza en Legacy in. Het belangrijkste verschil met die twee modellen, die overigens allebei niet meer leverbaar zijn in Nederland, is dat de Levorg alleen als stationwagon komt.

Over de motoren die het merk gaat leveren in Europa is nog niets bekend. We rekenen op de 2.0 benzinemotor en de 2.0 dieselmotor, beide uiteraard volgens het voor zo Subaru zo belangrijke boxerprincipe. De Levorg zal in het najaar op de markt komen, prijzen zijn nog niet bekend.