Mercedes-Benz A-Klasse

Mercedes-Benz heeft enkele prijzen van de vernieuwde A-Klasse bekend gemaakt. Door de komst van een nieuwe instapversie ligt de vanafprijs 1.600 euro lager dan voorheen.

Mercedes-Benz start met het noteren van orders voor de vernieuwde A-Klasse. Daarom maakt het merk alvast wat prijzen bekend. De nieuwe vanafprijs bedraagt 25.995 euro, dat is 1.600 euro minder dan voorheen. Dat komt omdat Mercedes-Benz een nieuw instapmodel heeft, de A 160 met 102 pk sterke benzinemotor.

De meest interessante uitvoering voor zakelijke rijders is de A 180 d BlueEfficiency Lease Edition. Deze uitvoering profiteert van 20 procent bijtelling en is speciaal voor zakelijke rijders samengesteld. De prijs waarover je bijtelling moet betalen bedraagt 29.995 euro. De uitrusting omvat onder andere airconditioning, led-koplampen, cruise control en een sportonderstel.

De prijs van de krachtigste uitvoering, de Mercedes-AMG A 45, is ook al bekend: 61.995 euro. De AMG-uitvoering van de A-Klasse mag zich weer de krachtigste compacte hatchback noemen, dankzij 21 pk extra vermogen. Het totaal komt nu uit op 381 pk.

Meer prijzen van de A-Klasse verwachten we zeer binnenkort te kunnen melden.