Mercedes-AMG geeft een aantal plaagplaatjes vrij van een nieuw model. De enige mededeling bij de beelden is dat het om ‘iets snels’ gaat. Dat hadden we zelf ook wel kunnen raden.

Wat heeft Mercedes-AMG voor moois klaar staan? Het sportieve label van Mercedes-Benz komt weer met een nieuw high performance-model. De eerste beelden laten zien dat het waarschijnlijk om een C-Klasse gaat, al zou het ook nog kunnen dat we hier te maken met de nieuwe E-Klasse.

Toch zetten we in op de C-Klasse, om iets specifieker te zijn op de C 63 AMG Coupé. De Mercedes-Benz C-Klasse Coupé moet nog onthuld worden, dus dat zou de reden kunnen zijn dat AMG de auto nog even onder de pet houdt.

Ten opzichte van de Mercedes-AMG C 63 heeft de hier getoonde auto bredere wielkasten en een grotere spoorbreedte. Dat duidt dan weer op de komst van een AMG Black Series - de allesovertreffende trap bij Mercedes-AMG. Hoe meer we naar de foto's kijken, hoe meer vraagtekens er komen. Gelukkig verwachten we snel meer informatie, waarschijnlijk nog deze zomer.