De laatste 4 maanden van 2016 gaan bijna van start. Daarin heb je laatste mogelijkheid om een nieuwe auto te leasen met 15 procent bijtelling. Audi zet de eindsprint in met de A3 Sportback e-tron Lease Edition.

Audi presenteert een nieuwe uitvoering van de A3 e-tron. De plug-in hybride met 15 procent bijtelling is alleen nog dit jaar met het gunstige bijtellingstarief te leasen. Daarom komt het merk een speciale uitvoering, Lease Edition. Daarin zitten zo’n beetje alles opties die je als leaserijder wenst.

De Lease Edition is uitgerust met onder andere een digitaal instrumentarium, sportstoelen, aluminium afwerkingsdetails, 17 inch lichtmetalen wielen, een uitgebreid navigatiesysteem, cruise control, parkeersensoren, led-koplampen, een audiosysteem en metallic lak. Dat is de uitrusting van de Sport-uitvoering, aangevuld met de extra's van het Pro Line Plus-pakket.

De A3 Sportback e-tron Lease Edition kost 39.990 euro, over dat bedrag betaal je dus 15 procent bijtelling. De Lease Edition kost slechts 190 euro meer dan de Sport-uitvoering, die daarmee overbodig wordt.