Mijn Autokopen.nl

Preview Mercedes-Benz E-Klasse Cabrio en Coupé

Ook proefrit BlueEfficiency Editions mogelijk

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Mercedes-Benz E-Klasse Cabrio en Coupé 2013

Mercedes-Benz heeft de E-Klasse flink vernieuwd. De nieuwe Cabriolet en Coupé zijn te zien tijdens een Preview. Deze bijeenkomst is extra interessant voor zakelijke rijders, vanwege de proef te rijden BlueEfficiency Editions van meerdere (andere) Mercedes-modellen.

Voorafgaand aan de verkoop van de nieuwe Mercedes-Benz E-Klasse Coupé en Cabrio zijn deze twee modellen op vrijdag 24 mei of zaterdag 25 mei al te zien tijdens een Preview. Het gefacelifte 'gezicht' van de twee E-Klasses is niet de enige vernieuwing. Noemenswaardig is het Intelligent Drive Concept, waarin allerhande veiligheidssystemen zijn geïntegreerd. Of de nieuwe, schone motoren waarmee de auto's straks verkrijgbaar zijn.

Reden genoeg dus om de E-Klasse Coupé en Cabriolet van dichtbij te gaan zien. Boek een plaatsje voor de Preview via onderstaande website. De bezichtiging vindt plaats op het hoofdkantoor van Mercedes-Benz Nederland. 

BlueEfficiency Editions

Tijdens de Preview zijn ook vijf andere Mercedes-modellen te zien: de BlueEfficiency Editions van de A-, B-, C-, E- En CLA-Klasse. Dat zijn zuinige en schone uitvoeringen die worden aangeboden met veel extra accessoires tegen een voordelige prijs. Ze zijn te bestellen en te leasen; de bijtelling voor zakelijke rijders ligt op 20 procent. Uitgebreide informatie over deze Editions vind je in onze actie-rubriek

In tegenstelling tot de nieuwe E-Klasse Cabrio en Coupé kun je tijdens de Preview al in de BlueEfficiency Editions proefrijden. Reserveer daarvoor een plekje direct bij binnenkomst. Als alternatief kun je gaan proefrijden bij je eigen Mercedes-Benz dealer.

Wanneer:
24 en 25 mei 2013
Plaats:
Mercedes-Benz Nederland
Deventerlaan 50
3528 AE Utrecht
Nederland
Prijs:
gratis
Meer informatie:
www.mercedes-benz.nl/

Nu op voorraad

Meer Mercedes-Benz 2 tweedehands auto's