Mijn Autokopen.nl

Auto Moto d'Italia

Beurs voor Italiaanse auto's en lifestyle

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Lamborghini Egoista Concept

Het 50-jarige Lamborghini staat in de schijnwerpers op Auto Moto d'Italia. Ook minder exotische Italiaanse merken, zoals Fiat, zijn van de partij. Omdat op de beurs volop lifestyleproducten aangeboden worden is een bezoek aan Auto Moto d'Italia een leuk uitje voor het hele gezin.

Auto d'Italia heet voortaan Auto Moto d'Italia. Dat betekent dat de beurs naast vierwielers ook tweewielers zal aanbieden. Hoe kan het ook anders, wanneer het Italiaanse leven centraal staat? Behalve voertuigen kun je er zaken kopen als onderdelen, accessoires en automobilia. Maar ook Italiaanse lifestyleproducten als cappuchino, pasta, wijn, designkleding en lederwaren zijn te verkrijgen.

Er is op de beurs speciale aandacht voor het automerk Lamborghini, dat dit jaar 50 jaar bestaat. Er zal een verzameling van bijzondere modellen te zien zijn. Daarnaast is het mogelijk om in een Lamborghini te rijden, of in een Ferrari. Hiervoor zijn inschrijving en extra betaling vooraf noodzakelijk; zie hiervoor onderstaande website. 

Cento Miglia

Met een knipoog naar de bekende Mille Miglia ('1.000 mijl') rally vindt in het beursweekend de Cento Miglia plaats: een rit van 100 mijl vanuit verschillende regio's richting Rosmalen. Zondagmiddag 20 oktober omstreeks 12 uur eindigt deze wedstrijd bij het Autotron in Rosmalen, waar Auto Moto d'Italia plaatsvindt. 

Rondom het beursgebouw wordt een showpaddock ingericht met de mooiste Italiaanse auto's en motorfietsen. Honderden van deze voertuigen zijn afkomstig van Nederlandse auto- en motorclubs. Merken als Fiat, Alfa Romeo, Bertone, Ferrari en Lamborghini zullen vertegenwoordigd zijn. Tevens wordt een schaalmodel van de Ferrari P4/5-sportauto getoond. Zelfs het parkeerterrein zal een lust voor het oog zijn, met zoveel voertuigen van Italië-liefhebbers.

Wanneer:
19 en 20 oktober 2013
Openingstijden:
van 10.00 tot 17.00 uur
Plaats:
Autotron
Graafsebaan 133
5248 NL Rosmalen
Nederland
Prijs:
€ 15,00 (dagticket) of € 20,00 (weekendticket), kinderen tot en met 12 jaar gratis. Autoticket showpaddock € 6,00
Meer informatie:
www.automotoditalia.nl/

Nu op voorraad

Meer Lamborghini 4 tweedehands auto's