Mijn Autokopen.nl

Jeepweekend Weeze

Een nieuw off-road terrein voor de club

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Jeep 4x4

Drive@Weeze is een nieuw off-road terrein voor de Original Jeep Owners Club. De leden trekken er dan ook 2 dagen voor uit om het terrein goed te leren kennen.

Drive@Weeze is een evenemententerrein gevestigd op de voormalige RAF-basis van Airport Weeze, vlak over de Duitse grens. Sinds enige tijd beschikt het over een groot terrein in de bossen waarin drie off-road routes zijn uitgezet. De Original Jeep Owners Club (OJOC) gaat dit terrein 2 dagen lang uitproberen.

De drie routes hebben een verschillende moeilijkheidsgraad. Een die voor alle standaard-SUV's en andere vierwielaangedreven auto's te rijden is. Een tweede die wat moeilijker te nemen is, daarvoor zijn M+S-banden noodzakelijk. De derde route, waarbij behendigheid de belangrijkste vaardigheid is, is voor 4WD's die speciaal voor de terreinsport geprepareerd zijn. 

Ook niet-leden welkom

Wie meedoet aan het 4x4-weekend wordt al op vrijdag 13 september verwacht. 's Avonds zijn de briefing en inschrijving. Op zaterdagochtend om 10 uur begint het rijden met de proeven. Die avond volgt al de eerste prijsuitreiking. Op zondag 15 september kan er echter nog een dag terrein gereden worden. 

Het evenement is open voor rijders van een Jeep MA, MB, CJ, YJ, TJ of JK. Ook niet-leden zijn welkom. Om in aanmerking te komen voor onderstaande tarieven dien je vóór 6 september 2013 ingeschreven te zijn (zie onderstaande website) en betaald te hebben.

Wanneer:
13 tot en met 15 september 2013
Openingstijden:
vanaf vrijdag 17.00 uur
Plaats:
evenemententerrein Drive Weeze
Baaler Strasse
47652 Weeze
Duitsland
Prijs:
€ 125,00 (leden OJOC € 100,00) per Jeep, inclusief twee overnachtingen
Meer informatie:
www.jeepownersclub.nl/

Nu op voorraad