Mijn Autokopen.nl

NK Trial 2014

Geoefende terreinrijders aan het werk

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

4x4 trial Zutphen

De autosport waarbij het niet om snelheid gaat maar om behendigheid is net zo spannend om te kijken. Kom naar de eerstvolgende wedstrijd van het NK Trial 2014.

Wie zich afvraagt hoe leuk autosport kan zijn wanneer er slechts 5 km/u gereden wordt moet eens naar een 4x4 trial gaan. Helemaal spectaculair is het NK Trial, waar geoefende terreinrijders de strijd met elkaar aangaan. De vierde wedstrijd van het seizoen 2014 vindt plaats op zondag 31 augustus in Zoetermeer. 

De vierwielaangedreven auto's moeten een aantal hindernissen nemen zonder de afzetlinten te raken. Het off-road terrein zorgt daarbij voor de nodige uitdagingen. De wagens zijn meestal relatief standaard uitgevoerd dus dit geeft een mooi idee van wat de 4x4's kunnen.

Onder auspiciën van de KNAF, Sectie Terreinsport, wordt gereden in de klassen ATV (All-Terrain Vehicles), Proto 1 en 2, de Open Klasse en Verbeterd 1 en 2 voor gemodificeerde auto's. Ook rijders met een KNAF-daglicentie kunnen meedoen (afhankelijk van de klasse betaal je voor deelname 25 tot 100 euro).

's Ochtends zijn er eerst de aanmelding, technische keuring en rijdersbriefing. Na 10 uur beginnen de wedstrijden. Om 14 uur worden de protoproeven opengesteld. De strijd gaat door tot 16.30 uur, waarna de prijsuitreiking volgt. 

Wanneer:
31 augustus 2014
Openingstijden:
van 9.00 tot circa 17.00 uur
Plaats:
Zoetermeer
Nederland
Meer informatie:
www.4x4sport.nl/

Nu op voorraad