Mijn Autokopen.nl

Urban Tuning Fest

Eerste meeting van Japanese Street Machines

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Nissan GT-R Nismo

De jonge tuningclub Japanese Street Machines organiseert haar eerste meeting: het Urban Tuning Fest. Het aantal verkiezingen laat zien dat op een grote opkomst wordt gerekend.

Begin 2013 richtten enthousiaste liefhebbers van Japanse automerken en tuning hun eigen club op, de Japanese Street Machines. De club is bedoeld om elkaar te ondersteunen in het stylen en tunen van de auto. Je kunt als 'blanco' tuner met standaardauto beginnen en doorgroeien. 

Inmiddels moeten de leden al het een en ander bereikt hebben want de club organiseert haar eerste meeting. Op zondag 24 augustus zijn alle eigenaren-tuners van Japanse automodellen welkom om in Sittard te laten zien wat ze waard zijn. Er wordt op een grote opkomst gerekend, gezien de liefst veertien bekers die te verdelen zijn. 

Er zijn onder andere prijzen te winnen voor de Best of Wheels, Best of Engine, Best of Airbrush maar ook voor de Biggest Club en Best under Construction. Kom dus ook en wie weet, kun je de JSM-leden ook nog wat bijleren.

Wanneer:
24 augustus 2014
Openingstijden:
van 10.00 tot 17.00 uur
Plaats:
Nusterweg 63
6136 KT Sittard
Nederland
Meer informatie:
japanesestreetmachines.nl/

Nu op voorraad

Tags: tuning