Mijn Autokopen.nl

Ot en Sien Oldtimerrit

Bezichting klassiekers door het publiek

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Ot en Sien Oldtimerrit

Het mooie natuurschoon in Drenthe is het decor voor de Ot en Sien-rit. Deze toertocht is bedoeld voor klassieke auto's en motoren.

De Vereniging voor Volksvermaken Roden heeft een drukke agenda. Als het neutschieten niet op de planning staat dan is er wel een concours hippique of een zomermarkt. Zondag 10 augustus 2014 is gereserveerd voor een oldtimerrit die luistert naar de toepasselijke naam Ot en Sien-rit.

De startplek is het Jaarbeursterrein in Roden. Vanaf 10 uur worden daar de deelnemers met hun klassieke auto of motorfiets welkom geheten. Een voor een vertrekken ze aan de tocht, maar niet voordat de spreekstalmeester iets over hun oldtimer verteld heeft. 

De Ot en Sien Oldtimerrit is ongeveer 90 km lang. De tocht voert door het Drentse landschap met haar hoogteverschillen, stuifduinen, heide, beekdalen en ander natuurschoon. Onderweg is er een pauze van een uur, waarvoor soep met een broodje klaarstaat. De voertuigen keren vanaf 14 uur terug op het terrein van de Jaarbeurs van het Noorden. Het publiek heeft dan nog circa 2 uur de tijd om de oldtimers te bezichtigen.  

Wanneer:
10 augustus 2014
Openingstijden:
van 10.00 tot 16.00 uur
Plaats:
terrein Jaarbeurs van het Noorden
Hondsdraf 6
9302 AJ Roden
Nederland
Prijs:
€ 8,00 per persoon
Meer informatie:
www.volksvermaken.nl/

Nu op voorraad

Tags: oldtimers