Mijn Autokopen.nl

100 jaar Aston Martin

Expositie veertig modellen Brits sportwagenmerk

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Aston Martin One-77

Het jubileumjaar van Aston Martin loopt ten einde. Op de valreep brengt Autoworld nog een tentoonstelling over de geschiedenis van het merk.

Het Britse merk Aston Martin ging in 1914 van start. Nu, 100 jaar later, kent iedereen dit iconische sportwagenmerk wel, al is het maar als de auto van filmpersonage James Bond. Het merk bouwde veel tot de verbeelding sprekende modellen, zoals de DB-serie (DB5, DB9, DBS), maar bijvoorbeeld ook de exclusieve hypercar One-77. 

Nu het jubileumjaar ten einde loopt brengt het Brusselse museum Autoworld op de valreep nog een tentoonstelling over de historie van het Britse merk. Je kunt wel veertig Aston Martin-modellen zien, die vooral afkomstig zijn uit privé-collecties.

De diversiteit is enorm: het museum toont racewagens, straatmodellen, een Lagonda uit 1925 maar ook de moderne One-77, koetswerken van de Italiaanse carrosseriebouwer Zagato en ook de auto's van James Bond. De Astons worden aangevuld met miniatuurauto's, boeken, affiches en fabrieksfolders.  

Wanneer:
13 december 2014 tot en met 4 januari 2015
Openingstijden:
van 10.00 tot 17.00 uur (in het weekend tot 18.00 uur)
Plaats:
Autoworld
Jubelpark 11
1000 Brussel
België
Prijs:
€ 9,00 (diverse kortingen mogelijk)
Meer informatie:
www.autoworld.be/

Nu op voorraad

Meer Aston Martin 5 tweedehands auto's