Mijn Autokopen.nl

Kerstrit Land Rover Club Holland

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Land Rover kerstrit

Wanneer is het landschap sprookjesachtiger dan rond de kerstdagen? Waar is het mooier dan op de Veluwe? En wat is leuker dan met 'merkgenoten' in je Land Rover rijden?

Inderdaad, de Kerstrit van de Land Rover Club Holland (LRCH) brengt wel heel veel mooie dingen van het leven samen. En de tocht is nog gratis ook. Dus ben je in het bezit van een Land Rover, rij dan mee op zondag 14 december 2014.

De start is in hanzestad Zwolle. Die ligt aan de IJssel en deze mooie rivier en de dijken vormen slechts een van de landschappen die je op deze dag tegen zult komen. Want variatie is de inzet van de Kerstrit. Ook De Veluwe staat op het programma, met bossen en heide. Vergezichten worden niet overgeslagen, zodat je wellicht een edelhert of wild zwijn kunt spoten. Het natuurgebied vormt het eindpunt van deze toertocht.

De LRCH houdt de traditie in ere om de mooist versierde Land Rover met een onderscheiding te bekronen. Je weet dus wat je te doen staat. Voor de rit geldt de evenementenregeling voor oldtimers. Voor iedere inschrijving geldt de deelname van minimaal een clublid.

Wanneer:
14 december 2014
Openingstijden:
vanaf 10.00 uur
Plaats:
Zwolle
Nederland
Prijs:
gratis
Meer informatie:
lrch.nl/

Nu op voorraad