Mijn Autokopen.nl

Cabriotour voor Kika 2014

Al rijdend bijdragen aan het goede doel

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Opel Cascada

Met de wind door je haren genieten in je cabrio, heerlijk is dat. En ondertussen haalt Kika geld op voor een belangrijk doel. 

Het is alweer de vierde keer dat de Cabriotour voor Kika wordt georganiseerd. Kika staat voor Kinderen Kankervrij en zamelt geld in om de genezingskans van kanker bij kinderen te bevorderen. 

Dat betekent niet dat de toertocht op 25 mei 2014 een serieuze aangelegenheid wordt. Het is eerder een feest. Met ongeveer tweehonderd cabriolets wordt een vernieuwde route over de Veluwe gereden. De rit is circa 120 km lang en voert langs menig fotogeniek landschap en gebouw. 

Ook zonder cabrio meedoen

Voor deze cabriotoerrit zijn alle cabriolets geschikt: klassieke, moderne en youngtimers. Het maakt niet uit welk merk je rijdt. Ook cabriorijders uit het buitenland kunnen deelnemen. 

Elk jaar rijden ook mensen mee die zelf geen auto met open dak bezitten. Ze huren er een, lenen een cabrio of laten zich door een dealer sponsoren. Bovendien rijdt de Cabrio vip-bus mee. Op de open bus, bekend van het vervoer van de koninklijke familie, wordt je voorzien van een hapje en drankje. Een gids vertelt wetenswaardigheden over wat zoal te zien is.

Inschrijving

Het vertrekpunt is het hotel Heerlickheijd van Ermelo in het gelijknamige plaatsje. Voor vertrek wordt geluncht en bij de finish geborreld. Na afloop - eerst zijn er nog een loterij en prijsuitreiking - is er een dinerbuffet. Voor deze maaltijden dient apart gereserveerd en betaald te worden (zie onderstaande website).

Degenen die de avond tevoren willen komen of de nacht na de rit willen uitrusten kunnen gebruikmaken van een speciaal overnachtingsaanbod in de Heerlickheijd van Ermelo. 

Wanneer:
25 mei 2014
Openingstijden:
van 11.30 tot 18.30 uur
Plaats:
hotel Golden Tulip Heerlickheijd van Ermelo
Staringlaan 1
3852 LA Ermelo
Nederland
Prijs:
€ 99,00 per auto (of € 50,00 p.p. in de Cabriobus) exclusief lunch- en dinerbuffet
Meer informatie:
www.cabriotour.nl/

Nu op voorraad