Mijn Autokopen.nl

Oldtimershow De Goorn

Publieksdagen én deelnemersdag

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Mercedes-Benz O 3500

De Oldtimershow in De Goorn is in eerste plaats een weekendmeeting voor de eigenaren van klassiekers. Maar zij tonen hun voertuigen ook twee dagen aan het publiek.

Iedereen met een voertuig ouder dan 25 jaar kan deelnemen aan de Oldtimershow De Goorn. Dit is een meeting van een weekend lang voor eigenaren van alle gemotoriseerde klassiekers: personenauto's, bussen, motorfietsen, vrachtwagens, bromfietsen en tractoren. Ook mensen met stationaire motoren zijn welkom. 

Het weekend vindt plaats van vrijdag 23 tot en met zondag 25 mei 2014 in de Kop van Noord-Holland. De deelnemers kunnen hun voertuig een tot drie dagen neerzetten op het showterrein in De Goorn, nabij Hoorn. Er worden aparte ruimtes gereserveerd voor de trucks van Henschel en Man. 

Op vrijdag is het de dag bij uitstek om elkaars voertuig te bekijken en als oldtimerfans gezellig onder elkaar te zijn. Op zaterdag en zondag is het terrein open voor publiek. Er staan die dagen ook marktkramen waar onderdelen, accessoires en andere spullen verkocht worden. 

Deelname

Voor ontbijt en avondeten (barbecue op vrijdag, buffet op zaterdag) voor de deelnemende oldtimer-eigenaren wordt gezorgd. Deelname aan het hele weekend kan voor 20 euro per persoon. Inschrijving vooraf is noodzakelijk; zie hiervoor onderstaande website. 

Wanneer:
23 tot en met 25 mei 2014
Openingstijden:
publiek: zaterdag en zondag van 10.00 tot 17.00 uur
Plaats:
De Goorn (N-H.)
Nederland
Prijs:
€ 2,00 (kinderen tot 12 jaar gratis)
Meer informatie:
www.oldtimershowdegoorn.nl/

Nu op voorraad

Tags: oldtimers