Mijn Autokopen.nl

Modelbouwdag HO-Modelautoclub

Meeting met hobbygenoten

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

HO-Modelbouwdag

Het is geen beurs maar een meeting, de HO Modelbouwdag. Modelbouwers onder elkaar vertellen over de kneepjes van het vak, tonen het werk waar ze trots op zijn en hebben vooral een leuke dag.

Ben je een verzamelaar of bouwer van modelauto's dan kan het leuk zijn om andere liefhebbers te ontmoeten. Bijvoorbeeld om vragen te stellen, inspiratie op te doen of om de mensen achter de miniaturen te zien.

Voor leden van de HO-Modelautoclub Nederland is er eenmaal per jaar zo'n bijeenkomst, de Modelbouwdag. Dit jaar is dat op zaterdag 27 september 2014. De dag is niet bedoeld voor (ver)koop of ruil van de autootjes, maar uitsluitend als meeting. Wel kunnen handelaren aanwezig zijn om voorlichting of een demonstratie te geven.

Dit jaar is er de mogelijkheid enkele topstukken uit je verzameling te tonen. Kies daarvoor de modellen die laten zien waar het jou om gaat. In een kleine presentatie kun je toelichten waarom juist deze exemplaren je hart sneller doen slaan. 

De club richt zich specifiek op modellen met de schaal 1 op 87 ('HO' of 'H0' geheten). Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven via onderstaande website. 

Wanneer:
27 september 2014
Openingstijden:
vanaf 10.00 uur
Plaats:
centrum Het Hart Eefde
Jolinkweg 2
7211 DM Eefde
Nederland
Meer informatie:
www.ho-modelautoclub.nl/

Nu op voorraad