Mijn Autokopen.nl

AutoRai 2015

Speciale aandacht voor design-iconen

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

AutoRai

Nederlands bekendste autoshow vindt weer plaats in 2015. Circa honderd exposanten tonen tijdens de AutoRai de nieuwste auto's die in Nederland op de markt komen - en nog veel meer.

In 2013 hebben we het evenement moeten missen, maar gelukkig is het in april 2015 weer zover: de AutoRai. De bekendste en oudste Nederlandse autobeurs biedt een podium aan circa 45 fabrikanten die in Nederland auto's verkopen. Zij tonen er hun nieuwste modellen, ook de auto's die nog niet in de showroom staan. Denk aan de Renault Kadjar, Mazda CX-3 maar ook de McLaren 570S en de nieuwe generatie Volkswagen Transporter.

Maar er is meer te zien, veel meer. Supercars, conceptcars, innovaties, accessoires, klassiekers - de AutoRai is een walhalla voor autoliefhebbers. Bovendien zullen er diverse mogelijkheden zijn om de eigen auto te testen en proef te rijden in een van de nieuwe modellen. Ook meerijden in een Ferrari, Lamborghini of Aston Martin behoort tot de mogelijkheden. 

Voor kleine kinderen wordt een paviljoen ingericht en voor grote kinderen de racehal, waar spectaculaire demonstraties plaatsvinden. Tijdens de Motorblok Battle wordt uitgemaakt welke bezoeker het snelst een motor in elkaar kan zetten. In de 'garage' kun je live de zelfbouw van auto's volgen. Dit keer is er bovendien een Innovation Lab, waar je kennismaakt met de nieuwste technische snufjes - van cooperatieve adaptive cruise control tot de vliegende auto. 

Nederland telt in de auto-industrie mee op het vlak van autodesign. Denk maar aan bekende ontwerpers als Laurens van den Acker (Mazda, Renault) en Adrian van Hooydonk (BMW, Mini). Dit jaar wordt op de beurs speciale aandacht besteed aan autodesign. Schitterende design-iconen uit heden en verleden zullen niet ontbreken. 

Toegang en nieuws

Rai Amsterdam heeft van 17 tot en met 26 april 2015 het Europa- en Hollandcomplex voor de autoshow gereserveerd. Voorafgaand aan de publieksbeurs vindt op donderdag 16 april een congres- en expositiedag plaats voor fleet owners. Diezelfde avond is er een Exclusive Preview van de... tja, dát is nog een verrassing. 

Om dit en meer te weten te komen kun je het AutoRai 2015-nieuws op onze website volgen. Wij brengen op donderdag 16 april live verslag uit vanaf de beurs.

Wanneer:
17 tot en met 26 april 2015
Openingstijden:
door de week van 11.00 tot 22.00 uur, in het weekend van 10.00 tot 17.00 uur
Plaats:
Amsterdam Rai
Europaplein
1078 GZ Amsterdam
Nederland
Prijs:
€ 18,00 ; kinderen tot en met 14 jaar gratis (diverse kortingen mogelijk)
Meer informatie:
www.autorai.nl/

Nu op voorraad