Mijn Autokopen.nl

Paasrit door de Kempen

Voor alles wat wielen heeft

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Dacia Duster

Met de Puzzelpaasrit richt Dutch All Terrain Events zich nu eens niet op 4WD's maar op alles wat wielen heeft. Iedereen kan aan deze leuke puzzelrit meedoen.

'De mannen' van Dutch All Terrain Events zetten voor de Paasrit even hun 4x4-hobby opzij. Dit keer organiseren zij een toertocht voor het hele gezin. Op tweede paasdag (6 april 2015) kan deze puzzelrit worden verreden met alles wat wielen heeft. Het maakt dus niet uit of je komt in een SUV, hatchback, stationcar, terreinwagen, cabriolet of met een driewieler.

De Paasrit voert 100 km ver door de Kempen, de Nederlands-Belgische streek ten zuiden van Tilburg en Eindhoven. De variatie in natuur is er groot. Zandvlakten, weidelanden, bossen en heide wisselen elkaar af. 

Onderweg dienen de passagiers verschillende opdrachten uit te voeren. Ze speuren onder meer naar letters... Ook verstopt zijn de paaseieren, die halverwege door de kinderen gezocht mogen worden. Als blijkt dat er ook chocolade-eieren tussen zitten zul je ze niet horen klagen. Dit keer geen verveling op tweede paasdag!

Wanneer:
6 april 2015
Plaats:
De Kempen
Nederland
Prijs:
€ 20,00 voor een auto met vier inzittenden. Extra inzittenden € 2,50 per persoon
Meer informatie:
www.dutchallterrainevents.nl/

Nu op voorraad

Tags: puzzelrit