Mijn Autokopen.nl

Veluwerit BMW Roadsterclub

Toerrit door Nederlands mooiste natuurgebied

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

BMW Z4 uit 2009

Wie in een BMW Z3 of Z4 alle kanten van Nederlands mooiste natuurgebied wil beleven schrijft zich in voor de Veluwerit. Doorrijden en stilstaan wisselen elkaar af.

Natuurgebied De Veluwe is ongeveer 1.000 km2 groot. Hoewel bossen overheersen is er zoveel meer te zien. Zoals de stuwwallen in het Zuiden, de sedimentafzettingen van vóór de ijstijd. Het hoogste punt, Signaal Imbosch, ligt op 110 meter hoogte. Of de stuifzandgebieden, waaronder de Leuvenhorst bij Harderwijk. Bekender is het landgoed Kroondomein Het Loo (Apeldoorn). 

Al deze aspecten van De Veluwe komen aan bod tijdens de Veluwerit. Deze toertocht is bedoeld voor rijders van een BMW Z3 of Z4, ook degenen die geen lid zijn van de BMW Roadsterclub kunnen meedoen. De inschrijving is al begonnen; zie hiervoor onderstaande website.

Op zondag 26 april 2015 verzamelen de toerrijders zich in restaurant De Hof in Renswoude. Na de briefing vertrekken zij om 10.30 uur. De Veluwerit kent 'snelle stukken' waarin lekker doorgereden kan worden. Zodoende blijft er genoeg tijd over om 'stil te staan' bij de fraaie hoogtepunten. Dat kan bovengenoemde natuur zijn maar bijvoorbeeld ook De Veluwsche Stoomtrein Maatschappij. 

Alle BMW's keren terug naar restaurant De Hof, waar de bitterballen en borreltjes klaar staan voor de inzittenden. Wie dat wil kan blijven voor het driegangenmenu. Zo maak je ook nog vrienden met juist degenen die dezelfde passie hebben als jij. 

Wanneer:
26 april 2015
Openingstijden:
vanaf 9.30 uur
Plaats:
start: restaurant De Hof
Arnhemseweg 3
3927 EE Renswoude
Nederland
Meer informatie:
bmwroadsterclubz3z4.nl/

Nu op voorraad

Tags: bmw z3 z4