Mijn Autokopen.nl

Wintertour VKV

Kaartleesrit door Jongerenregister Volvo Klassieker Vereniging

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Volvo 145

Ook in de winter wordt er gereden en gepuzzeld. Half december is er bijvoorbeeld de Wintertour voor Volvo-rijders.

Het is niet de eerste keer dat de Volvo Klassieker Vereniging (VKV) de Wintertour organiseert. Omdat vorig jaar enkele jeugdige leden de kaartleesrit wonnen, wordt de tocht dit jaar door het Jongerenregister in elkaar gezet. Dat betekent niet dat alleen jongeren welkom zijn, in tegendeel. Heb je een Volvo dan kun je deelnemen.

De jongerenleden maken er gelijk maar een heel weekend van. Je kunt al op vrijdag 11 december 2015 arriveren en tegen een bedrag van 5 euro per persoon overnachten. Op zaterdag 12 december wordt de tocht verreden. Eerst worden alle deelnemers ontvangen bij Volvo Lotte nabij Tiel.

Vanaf een uur of 11 vertrekken de rijders. De tocht zal tot het eind van de middag duren. Aan de hand van verschillende kaartleessystemen wordt Midden-Nederland doorkruist. Er wordt met name gereden in de omgeving van Geldermalsen en de Betuwe, in het mooie Land van Maas en Waal. 

Natuurlijk kun je met goed kaartlezen punten verdienen. De prijsuitreiking vindt plaats om ongeveer 18 uur. Dan volgt nog een gezellige barbecue (à 5 euro per persoon). Op onderstaande website kun je laten weten of je komt en waaraan je precies deelneemt. De aanmeldingen sluiten een week vóór de rit.

Wanneer:
11 en 12 december 2015
Openingstijden:
van 10.30 tot in de avond
Plaats:
ontvangst: Volvo Lotte
Weverstraat 8
4061 AP Ophemert
Nederland
Prijs:
€ 5,00 per deelnemende auto
Meer informatie:
www.v44.nl/

Nu op voorraad

Tags: volvo puzzelrit