Mijn Autokopen.nl

PT Meeting Point (PMP)

Sleutelen aan of kletsen over de PT Cruiser

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Chrysler PT Cruiser

Nu de PT Cruiser niet langer gebouwd wordt is het des te belangrijker geworden om het Chrysler-model in goede conditie te houden en zo voor de toekomst veilig te stellen. Dat kun je samen doen, op een informele meeting.

De Chrylser PT Cruiser is echt 'one of a kind'. Zoals dit opvallend Amerikaanse model in retrostijl zie je geen tweede in het straatbeeld. Zoiets mag natuurlijk niet verloren gaan, ook niet nu de PT niet langer wordt gebouwd. Gelukkig rijden er in Nederland nog de nodige 'Cruisers' rond. Een deel van de eigenaren heeft zich verenigd in de club Cruisin.nl.

Om de clubleden in de gelegenheid te stellen hun PT Cruiser tip top in orde te houden wordt voortaan eenmaal per kwartaal de PMP georganiseerd: de PT Meeting Point. Dat is een informele bijeenkomst om samen wat kleine klusjes te klaren, zoals modificaties doorvoeren of accessoires plaatsen. Als je alleen voor de tips wilt komen - of voor de koffie - dan is dat ook goed, zo wordt de PMP tegelijkertijd een informele clubmeeting. 

De PMP wordt georganiseerd door clublid Jeroen Rovers, die hiervoor een ruimte van autoschoonmaak en -verhuurbedrijf R.Specials beschikbaar stelt. Die bevindt zich op het nieuwe adres van het bedrijf, in Roosendaal. Er zijn aan de PMP geen kosten verbonden maar er wordt wel een donatie gevraagd van 2,50 euro. Het geld dat overblijft gaat eind van het jaar naar het goede doel.

Wanneer:
7 februari 2015
Openingstijden:
van 10.00 tot 16.00 uur
Plaats:
autobedrijf R.Specials
Belder 96H
4704 RK Roosendaal
Nederland
Prijs:
€ 2,50 per persoon
Meer informatie:
www.pt-cruiser.nl/

Nu op voorraad

Meer Chrysler 4 tweedehands auto's
Tags: chrysler