Mijn Autokopen.nl

2 Uren van Barneveld (Amac)

Kaartleesrit met regularity

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Opel Antara

De 2 Uren van Barneveld is een afwisselende kaartleesrit. Een perfecte avond om te winnen, verschillende ritsystemen onder de knie te krijgen of om gewoon lekker te toeren.

De Amersfoortse Motor en Automobielclub (Amac) rijdt op woensdagavond 11 maart 2015 de 2 Uren van Barneveld. Zoals altijd zijn de start en finish in Hotel Campanile te Amersfoort.

Daar krijgen de equipes de aanwijzingen voor de tocht uitgereikt. De rit is in twee delen verdeeld. De opdracht voor 'pijlen kortste route' is om het kortst mogelijke traject te rijden door de opeenvolgende pijlen te volgen in de richting die ze aangeven. In de Sportklasse hebben de pijlen een grillige vorm zodat er goed opgelet dient te worden. In de Toerklasse gaat het meer over slim nadenken en construeren.

Het andere ritonderdeel is een regularity. Om punten te verdienen moet je steeds een deel van het traject afleggen binnen een bepaalde tijd en op een zekere snelheid. Voor de Sportklasse is dit onderdeel verplicht. Equipes in de toerklasse mogen de regularity op vrijwillige basis rijden om deze rallytechniek te oefenen.

Niet alles begrepen? Na de rit volgt uitleg op een groot scherm. Daarna volgt de prijsuitreiking. 

Wanneer:
11 maart 2015
Openingstijden:
vanaf 19.00 uur inschrijven, start vanaf 19.31 uur
Plaats:
Hotel Campanile Amersfoort
De Brand 50
3823 LM Amersfoort
Nederland
Prijs:
€ 18,00 (Amac-lid € 15,00; twee Amac-leden € 12,00) per equipe
Meer informatie:
www.amac.tv/

Nu op voorraad

Tags: puzzelrit