Mijn Autokopen.nl

Euregiorit 2015

Met de oldtimer door de Voerstreek toeren

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Klassieke Mercedes C-Klasse

In de Euregiorit voor Nederlandse, Belgische en Duitse oldtimers wordt dit jaar de Voerstreek aangedaan. Een dunbevolkt gebied waar lekker toeren veel mooie natuur laat langstrekken.

De Maaseikeroldtimerclub organiseert op zondag 3 mei 2015 weer de Euregiorit. Deze toertocht voor auto's ouder dan 25 jaar speelt zich dit keer af rond de taalgrens tussen Vlaanderen en Wallonnië, in de Voerstreek.

In dit dunbevolkte gebied voert natuur de boventoon maar zijn ook kasteeldomeinen, kapelletjes en boerenhoeves te vinden. De 110 km lange rit gaat door heuvelachtig gebied, langs boomgaarden, riviertjes, bossen en beekjes. 

Tussen 8.30 en 9.30 is inschrijving mogelijk in het cafetaria met de toepasselijke naam Den Aftrap. Een gezamenlijk ontbijt zorgt ervoor dat iedereen met een goedgevulde maag vanaf 10 uur op pad gaat. Daarbij gaat elke auto op de foto. Deelnemers volgen de route met behulp van het bolletje-pijl kaartleessysteem. Om ongeveer 16 uur worden de oldtimers weer terugverwacht in het cafetaria. 

Wanneer:
3 mei 2015
Openingstijden:
van 8.30 tot 16.30 uur
Plaats:
start/finish: cafetaria Den Aftrap
Rotemerlaan 34
3680 Neeroeteren
België
Prijs:
€ 15,00 (leden Maaseikeroldtimerclub € 10,00), extra passagiers € 7,00
Meer informatie:
www.maaseikeroldtimerclub.be/

Nu op voorraad

Tags: oldtimers