Mijn Autokopen.nl

Formido Finaleraces Zandvoort

Dutch Power Pack én internationale kampioenschappen worden beslecht

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Tijdens de Finaleraces op Zandvoort strijden de Dutch Power Pack-raceklassen om de laatste punten. Er zijn ook internationale seizoensafsluiters, waaronder de Blancpain GT Sprint Series.

In het tiende jaar worden de finaleraces van het Dutch Power Pack gereden op Circuit Park Zandvoort. Dat gebeurt tijdens het weekend van zaterdag 10 en zondag 11 oktober (met trainingen op vrijdag 9 oktober). Bij de Formido Swift Cup zal duidelijk worden welk nieuw racetalent Nederland dit jaar heeft voortgebracht. De amateurracers zullen tot de laatste snik blijven vechten om hun visitekaartje af te geven. 

Ook de drie divisies van het Burando Production Open, met toerwagens die naar wens gemodificeerd kunnen worden, rijden hun laatste races van het jaar. Vanwege de hoge funfactor verschijnen coureurs aan de start die je anders ziet in bijvoorbeeld het DNRT of de Zomer Avond (motorsport) Competitie.

Internationale seizoensafsluitingen

Dit jaar vinden tijdens de Formido Finaleraces Zandvoort tevens de ontknopingen plaats van drie internationale kampioenschappen. Behalve de Truckrace Battle zijn dat de Porsche GT3 Cup Challenge Benelux en de Blancpain GT Sprint Series. Laatstgenoemde - niet te verwarren met de Blancpain Endurance Series - zorgt voor twee races van 1 uur elk.

Bentley Continental GT3 in Blancpain Series

Bij de Porsche GT3 Cup Challenge worden twee kampioenen (Pro en Am) gekroond. Deze competitie bood coureurs dit jaar voor het eerst de kans om dit solo te bereiken. Voor de Challenge worden ieder weekend twee zinderende sprintraces van 30 minuten verreden. 

Vip-arrangement

Wil je eens niet in de duinen rondbaggeren of op de tribune rondhangen dan is er de mogelijkheid om je te laten pamperen met een Vip-arrangement. Inclusief zijn onder andere een Pitwalk en Meet & Greet met de coureurs. Natuurlijk wordt voor catering gezorgd. Informatie en reservering van tickets (ook voor reguliere entree) is binnenkort mogelijk op onderstaande website. 

Wanneer:
9 tot en met 11 oktober 2015
Openingstijden:
van 9.00 tot 18.00 uur
Plaats:
Circuit Park Zandvoort
Burg. van Alphenstraat 108
2041 KP Zandvoort
Nederland
Meer informatie:
www.cpz.nl/

Nu op voorraad

Tags: zandvoort